Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety lubią pokazywać swoje nagie zdjęcia obcym facetom

Polecane posty

Gość gość eve
I tak to chyba zrozumiałam. "Do krwi" (rżnięcie), czyli skrajnie emocjonalne. Kuszko, dzięki. Cenię sobie każdą wypowiedź z poziomu bardziej mentalnego, niż fizycznego. Wiem, że wiesz (co mam na myśli) ;)

Gość gość
emoconalne rżnięcie... jeszcze lepiej ;)

Gość gość eve
Kusza Myślivski dziś (...) Nie gardzę, Eve zwykłym, prozaicznym pieprzeniem, tak dla jasności x :D ;) Jasne, jest jasność ;) Czy widzę tam wyżej Misia?... ;) Dobrej nocy :)

Gość gość
eve też już chyba pieprzenia brakuje bo już jakieś misie widzi;)

Gość gość
20.33 a po chlere do faceta ginekologa. Przecież kobiety w tym zawodzie są lepsze bo mają drogi rodne itd... Facet lekarz może badać drugiemu jądra i k****a bo go ma. A chodzi o to że jesteśmy razem z partnerem w łóżku to i razem intymność u ginekologa mamy. Wiele tepych dziewczyn się wstydzi swoich facetów bo są niedopokazania innym zwykłe kreatury. Ja mam co pokazać bo jest z******ty mój facet. A ty jak nie masz jaj to chowaj się w domu przy puszcze piwa!

Gość gość
I co z tego, że mają drogi rodne? Dobrym onkologiem też może być tylko ktoś, kto ma raka? Dla twojej wiadomości to akurat faceci są zdecydowanie lepsi w zawodzie ginekologa. I nie, nie mam jaj, jestem kobietą.

Gość gość123543
Pytanie zawarte w temacie jest prowokacyjne na starcie... A dlaczego ktoś lubi biegać, jeść fasfoody, czytać książki, a ktoś inny siedzieć na kanapie, oglądać tv i jesc slow food? A dlaczego ktoś lubi tylko seks w pozycji misjonarskiej, a jeszcze ktoś inny lubi na jeźdźca?

Gość gość
Nie ma podziału na płeć, myślę, że jak ktoś dobrze się w swojej skórze czuje, jest otwarty, szczęśliwy to i dzieli się z innymi.

Gość gość
Skromna przecież ty jesteś Muszka. Rozpoznawalna w c***ja. Może Cię to martwić ale nie koniecznie.

Gość gość
Dajcie spokój z tą skromną,nudna baba z pięcioma odzywkami na krzyż. :O

Gość gość
A co z tego że pokazują to ich sprawa lubią to pokazują

Gość gość
faceci też pokazują i nie ma tematu

Gość gość
gość wczoraj eve też już chyba pieprzenia brakuje bo już jakieś misie widzioczko.gif :-D:-D:-D a co ona może widzieć przed zaśnięciem jeśli nie gęsi, lub inne chore zwierzęta.

Gość gość
Widmo załóż jakis temat i tam pisz te swoje debilizmy, wyjazd z tego tematu!

Gość gość
Reasumując prosimy kobiety o wrzucanie roznegliżowanych jotpegów z uzasadnieniem dlaczego to lubisz;)

Gość gość
Muszko i ty możesz wrzucić swoją broszkę. Twoje teksty poznałem. Broszki na pewno mi się nie uda. Pomyśl o tych zwalonych konikach pod twojego jtpega. Poka nie bądź chujem

Gość gość
Mnie też martwi. Powiedz broszki nie pokażesz ale jesteś na temacie o pokazywaniu broszki. Możesz to jakoś wytłumaczyć?

Możesz to jakoś wytłumaczyć? x hahahaha mogę nikt mi nie zabroni przecież sęk w tym że nie muszę więc sorry nie mam kaprysu :classic_cool:

Gość gość
Fascynują mnie wybryki natury. Jakżesz mała Puchaczu jest twoja pała. nie będę z tobą konwersować gdyż nie chcę by mój but znalazł się w twojej d***e.🖐️

Gość gość
Hehehe beka z puszydła

Jakżesz mała Puchaczu jest twoja pała x Zaiste, stała bywalczyni hejtujaca z gościa ma mega wielkie jaja :classic_cool:

Gość gość
Moglibyście skoro nie piszecie na temat go opuscić? Nie pisze tego złośliwie, ale chciałbym poczytac wypowiedzi na temat? Ok?Dziekuję.

Moglibyście skoro nie piszecie na temat go opuscić? x Moglibyśmy ale nie chcemy ;) nie bronimy czytać Ci wypowiedzi na temat przecież

Gość gość
Raczej pooglądać wolimy

Ale za to ma precyzyjne informacje smiech.gif To potwierdza moje spostrzeżenie, że "gość" wie wszystko o każdym spioch.gif x Dokładnie :D

Gość gość
Skromna ktoś ci powiedział kulturalnie Spіerdalaj,

Gość gość
11:39 daj maila

Skromna ktoś ci powiedział kulturalnie Spіerdalaj, x ja już temu komuś odpowiedziałam, też masz aspiracje żeby mnie zmusić ? :classic_cool: