Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe meble dla chłopca

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, że mogą być białe meble dla chłopca + zielone uchwyty? Synek ma 6 lat. Widziałam w Wójciku, najbardziej mi się spodobała szafa narożna. Pasowałaby idealnie, tylko ten kolor.

Gość gość
Nie widze problemu.Bialy to tylko dla dziewczynek?Moj syn(13 lat)ma biale meble i dodatki szare,grafitowe,czarne.Moga byc biale meble i dodatki kolorowe m.in.np.zielone.

Gość gość
Tak jakoś mi się wydawało, że tylko dla dziewczynek. Myślałam o meblach białych + żółte lub zielone dodatki. W rogu pokoju żółty/zielony fotel uszak. Na ścianie tapeta lego i jakiś jasny dywan lub wykładzinę.

Gość gość
No i super.

Gość gość
A ja wiem czy super. Zawsze mi się wydawało, że będę miała piękny dom. A jak przyszło co do czego to nie wiem jak go urządzić. Gdzieś mi się to wszystko rozmywa. Mebli dziecięcych jest niewiele, dużo ciemnych a chcemy mu rozjaśnić pokój.

Gość gość
Mój 4 latek też ma białe meble.

Gość gość
Właśnie zamówiłam te meble dla córki. Syn jest jeszcze za mały, ale też rozważałam kupno tych mebli do jego pokoju- właśnie z zielonymi uchwytami. Oglądałam jeszcze serię Blanc z Abry. Te meble są produkowane przez firmę Forte.

Gość gość
I też mają szafę narożną,

Gość gość
Super pomysł :) A patrzyłaś na meble dziecięce na http://meblekalwaria.eu/ ? Zerknij sobie jeszcze, może zainspiruje Cię coś dodakowo ;)

Gość gość
pewnie ze białe pasują !!