Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniłam się od leku bez recepty, wstydzę się iść do specjalisty

Polecane posty

Gość gość

odkryłam że składnik leków p.bolowych kodeina, pochodna morfiny dziala na mnie uspokajająco, 15-30 min i jestem rozluzniona, zero stresu, przy okazji znika moja nadwrazliwosc na bol minusy- sennosc, zaparcia (ostatnio nie bylam na tronie przez 4 dni, musialam się przeczyścic bo dopadł mnie silny bol brzucha, wzdęty brzuch jakbym w ciązy byla) i najgorsze - musze brac tego coraz wiecej, czystej kodeiny nie ma, jest w polaczeniu z aspiryną (niszczy żolądek, ciagle mam zgage) albo polączenie z paracetamolem (dlugotrwale stosowanie to trucizna dla wątroby) i jeszcze cos, w aptekach jest limit zakupu leków z kodeiną wiec chodze raz tu raz tu po 2 paczki :O pojde do psychiatry i co ? da mi jakis xanax albo inne dziadostwo antydepresyjne

Gość gość
to ćpaj dalej aż cię pogotowie zabierze

Gość gość
ja tez jestem uzależniona, tylko bardzo pilnuję, aby nie zwiększać dawek i udaje mi się to; bądź rozsądna - kodeina z umiarem jeszcze nikogo nie zabiła, ale kluczowe tu jest słowo umiar i rozsadek

Gość gość
autorko kup sobie suplement z ashwagandą, ja biorę 2 x dziennie, jesli lubisz stan uspienia to mozesz rano i na wieczór plus melatonina na noc, ashwaganda zaczyna dzialac po 2-3 tygodniach, melatonina od razu, u mnie przyczyną nerwicy bylo głównie bezsennosc a jak usnęlam to zzle spalam, budzilam się w nocy takie mikro przebudzenia na 5 sekund, rano czułam się jakby mnie ktoś pobił mozesz tez lampke wina pic byle nie więcej, taka ilosc cie rozluzni, wspomoze krązenie i nie uzalezni, byle nie chlać co wieczór piwa lub wódki