Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się to jak traktują mnie mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

i dlatego jestem sama. Odnoszę wrażenie, że nie traktują mnie poważnie i ciągle mają mnie za gorszą od siebie. Nienawidzę tego. Jestem poważną, spokojną osobą i w związku z tym irytują mnie głupie teksty pod moim adresem.

Gość gość
A jesteś ładna?

Gość gość
Nie mnie oceniać, ale chyba jestem w miarę ok, skoro dość często jestem zaczepiana przez różnych mężczyzn. Niestety ciągle mam wrażenie, że chodzi im tylko o jedno, tzn. większości.

Gość gość
A może jesteś pod pewnym względami gorsza, a próbujesz im pokazać, że nie i to ich tak irytuje? Wściubiasz nos w męskie prace?

Gość gość
Nie, nic takiego. Zawsze mówię spokojnie i na temat, w żaden sposób nie narzucam swojego punktu widzenia. Wydaje mi się, że chodzi o to, że jestem nieśmiała i oni myślą, że mogą sobie pozwolić na głupie żarty względem mnie.

Gość gość
zmień otoczenie

Gość gość
Bo trafiasz na idiotów którzy ogólnie lekceważąco podchodzą do kobiet i zapewne związków też...zmień otoczenie to na pewno trafisz na faceta który ma poukładane w głowie

Gość gość
Odnoszę wrażenie, że nie traktują mnie poważnie i ciągle mają mnie za gorszą od siebie x To tylko wrażenie i nic poza tym, to nie męzczyźni uważają cię za gorszą, tylko sama to sobie wmawiasz, bo najwidoczniej tak się właśnie czujesz przy mężczyznach

Gość absolootna
Czyli jesteś gorsza, bo nie asertywna. ;)

Gość gość
To nie zdarza się tylko w moim otoczeniu, niestety. Faceci myślą, że skoro jestem nieśmiała, to można mnie nie szanować. Mylą się. Ja może i należę do cichych osób, ale nie jestem głupią gąską, która wierzy w każde miłe słówko na jej temat.

Gość gość
Oj tak, mam poważny problem z asertywnością. W dodatku często trafiam na facetów, którzy są seksistami do potęgi ętej. Myślą, że skoro jestem nieśmiała i młodsza od nich to mogą mnie traktować jak kogoś gorszego od siebie. Oczywiście czasami spotykam też tych normalnych, ale ostatnimi czasy coraz rzadziej, niestety.

Gość gość
entej* - sorki, piszę z telefonu i mi przestawia literki...

Gość gość
takich po prostu wybierasz, a odrzucasz tych dobrych.

Gość gość
Jak się sama traktujesz tak masz