Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w żonatym. Pomozcie!

Polecane posty

Gość gość

Mialam poukladane zycie. Nie widzialam swiata poza moim partnerem... Los chcial, ze poznalam go... Same najgorsze opcje... Ja w zwiazku. On-kolega mojego partnera (mamy 10 lat stazu) jeszcze z podstawowki. On-zonaty. Od roku chodze zakochana po uszy. Piersze 8 miesiecy kontakt byl zdawkowy, ale nagle... zaczal dzwonic. Nawet kilka razy dziennie. Spotykamy sie na plotki, kawe. Robi mi niespodzianki i dba. Teraz, wlasnie wrocilismy ze spaceru na...plac zabaw... Nigdy do niczego nie doszlo. Nasz kontakt konczy sie co najwyzej na przypadkowym dotknieciu palca, sprawdzeniu miekkosci wlosow i takie d**erele. Mysle o nim non stop. Tesknie. Czekam na jego telefon... Wiem, ze to wszystko sposane jest na niepowodzenie. Ale czy powinnam mu powiedziec? Pomozcie...

Gość gość
Mam tak samo tyle tylko że ja mam męża a on żonę.Zakochana jestem od trzech lat i żyję..... bo nie poświęce udanego małżeństwa dla przygody.Chyba nie warto zdradzać bo potem moze być ogromny ból.

Gość gość
A widujesz sie z Nim? On wie?

Gość gość
to są takie fascynacje co potem znikają

Gość gość
Jak tak dalej będziesz ciągnąć tę znajomość, to w końcu wylądujecie w łóżku, bo wszystko do tego zmierza. Wiesz jakie to jest poniżenie być z żonatym mężczyzną? Daj sobie z nim spokój dla Twojego i jego dobra.

Gość gość
Poniżej dla faceta okropne to fakt.

Gość gość
Poniżenie.

Gość gość
"... nie poświęcę udanego małżeństwa...", a zakochana w innym :-D Czego, przepraszam, nie poświęcisz ...?????

Gość gość
Kochana milion lat przed tobą zdrada bardzo boli, tnie na kawalki albo odchodzisz albo żyjesz z tajemnica w sercu Problem ze oni się znają i na pewno nie ukryjesz tej relacji przed obecnym facetem Ja mam tak samo, z tym że to trwa 16 lat i oni nie mają ze sobą kontaktu Z doświadczenia wiem że nie zawsze trzeba zakończyć związek który jest udany na poczet tego drugiego człowieka, zależy jakie ma się relacje z obecnym facetem. Jak się kogos kocha to jest w stanie się poświęcić

Gość gość
23.32 Powinnaś powiedzieć swojemu partnerowi. Byłem w podobnej sytuacji. Kobieta, którą kocham deklarowała mi dozgonną miłość, powtarzała to bez przerwy, o każdej porze. Odczułem nagłą zmianę i zorientowałem się, że tak jak Ty spotyka się z moim kolegą też żonatym. Znałem go od wielu lat. Znałem ich zachowania i zorientowałem się, że oszukuja. To było bardzo bolesne dla mnie, że tak podłe postąpili. Wystarczyło powiedziec, a nie upodlic mnie do końca. Nie chciała bym odszedł, ponieważ byłem dla niej "wygodnym" elementem do wypełnienia czasu. Fałsz jest podły.

Gość gość
to sie pomódlcie :)

Gość gość
Moj facet wie o spotkaniach. To nie jest tak ze sie wymykam czy oszukuje. Wie o kazdym wyjsciu na kawe itd. Ja po prostu mam metlik. Nie wiem, czy to juz emocjonalna zdrada? Czy moj przyjaciel moze sie czegos domyslac? I czy widzjdzicie cos hmmm...niestosownegk np wlasnie w pokciu do parku i zabawach na hustawce?... Czy to normalne? To pytanie szczegolnie do facetow. Chodzi mi o to czy jak ppswoecacie czas ktory by mozna ppsowecoc na zone(piatek wieczor) to cos jest na rzeczy czy to po prostu objaw dobrego serca?:)

Gość gość
Na głupie pytanie można udzielić tylko głupiej odpowiedzi. Nie ma sensu tak robić. Powiedzenie "nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi" stworzyli durnie, którzy całe życie mają problemy z określeniem się. Wszystko zaczyna się od pytania.

Gość gość
C****o benzyną i ogniaaaa!!!!

Gość gość
Zerwac kontaktu nie dam rady:(

Gość gość
Pewnie ze nie dasz rady Miłość i sraczka przychodzi znienacka Żadnej mądrej rady nie ma Co ma być to będzie

Gość gość
Nie moge przestac o Nim myslec... Tak bardzo bym chciala, aby mnie chociaz przytulil:((...

Gość gość
Poproś o pomoc jego żonę ona na pewno pomoże ci podjąć właściwą decyzję

Gość gość
Powiedz to jego żonie pewnie zrozumie, prawdopodobnie marzy o tym samym.

Gość gość
Zona niestety tez jest bardzo sympatyczna kobieta... Zawsze potepialam takie sytuacje jak te...