Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek bez fajerwerków

Polecane posty

Gość gość

Czy wszedł ktoś w zwiazek bez fajerwerków na samym początku? Moze mój obraz jest zamglony komediamii romantycznymi i społecznym poglądem, ale zastanawiam się sama czy związek bez tej chemii na początku jest możliwy na dłużej. Poznalam w filmowych okolicznościach obecnego chłopaka. Na samym początku on stawiał opór, a ja miałam przysłowiowe motylki w brzuchu. Kiedy zaczął się do mnie przekonywac i angażować, ja z kolei straciłam uczucie euforii. Nie chodzi o to, że biegam za kimś i tylko ten fakt sprawia mi przyjemność. Jestem po bardzo bolesnym rozstaniu pół roku temu. W 80% się wyleczylam. Chłopak jest bardzo pomocny, mogę na nim polegać i traktuje mnie dosłownie jak księżniczkę. Nie pociąga mnie jakoś wielce (jak eks), ale jest tak dobrym człowiekiem że rozum mi podpowiada, abym dalej w to brnela. Lubię go i sama inicjuje spotkania, tęsknię za nim itd. Lecz nie ma w tym już tak wielkich emocji jak to było w związku poprzednim. Z jednej strony to doceniam, bo czuję się bezpiecznie i nie odczuwam placzu i euforii zamiennie. Mam 24 lata, dojrzalam psychicznie (tak mi się wydaje) i dlatego doceniam obecnego chłopaka, ale nie wiem czy to na dłuższą metę ma sens? Oczywiście, że bym chciała lecz tak po prostu się zastanawiam. Z mojej strony jest tylko sympatia i jakis tam pociąg seksualny, lecz bez fajerwerków jak wcześniej. Czy ten mój obraz jest wypaczony i ten związek ma sens przetrwać? Widzę, że mu zależy i jestem skłonna dalej w to brnąć.

Gość gość
Kup se fajerwerski na bazarze wsadz w pipe odpal i bedziesz miała :D albo znajdz sobie bad boya dziecko.

Gość gość
Brakuje dreszczyku emocji, ale sądzę że taki związek ma mniejsze prawdopodobieństwo że się wypali a większe szanse na dłuższą metę i przyszłość, sama jestem w taki związku... jest dojrzalszy, zauroczenie minęło i różowe okulary spadły, akceptuje partnera i on mnie również

Gość gość
Wyjdz z gołą du/pa i cyckami na miasto to bedziesz miała dreszczyk emocji :D haha co ca wiesniara

Gość gość
ja chciałbym takiego