Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaczkowe nachalne gapienie się

Polecane posty

Gość gość

Charakterystyczne u wielu polskich facetów zachowanie , w normalnych krajach jak się komuś spojrzysz w oczy to się uśmiechnie lub zapyta czy się czasem nie znacie a w Polsce nie wiadomo o co im chodzi jakby próbowali zabić wzrokiem , dziwne , kiedyś (15 lat temu) tego nie było. Bardzo dziwne , piszcie czy też to zauważyliście i co o tym sądzicie Pozdro

Gość gość
Coś w tym jest. Niektórzy gapią się w sklepie, na ulicy, przystanku aż korci żeby zapytać: na chuj się gapisz?

Gość gość
zbliżają się czasy ostatnie

Gość gość
Szukają zaczepki. Za granicą nikt mi nie patrzył w oczy. W Polsce co chwila.

Gość gość
Tak, to bardzo znamienne dla cebulakow. Albo patrza jakby sie cos na glowie mialo. Ja sie zawsze zastanawiam czy jakiegos paprocha nie mam.

Gość gość
To jest w Ojczyźnie niezależne od płci. Faceci tez się gapią. Może ktoś wyjaśni ocb.

Gość gość
Ja się gapie gdy mi się podoba jakaś babka ale nie mogę zagadać bo mam żonę :(

Gość gość
Haha to co nie moxna sie spojrzec na nikogo? Myslicie ze jestescie tacy piekni wszyscy? Przewrazliwieni na punkcie siebie. Ja tam lubie jak kobiety sie na mnie patrza bo wiem ze sa zazdrosne. A mezczyzna nie spojrzy na ciebie jak mu sie nie podobasz. Wiec tez lubie. Zakompleksione maupy

Gość gość
09:33 Co innego jak mloda kobieta sie na ciebie patrzy, co innego jak jakis cebulak albo stary dziad. Chyba ze dla ciebie roznicy nie ma. W tym temacie mowa jest raczej o tych drugich. Niechcianych i nachalnych spojrzeniach od nieprzyjemnych nam osob. Nie chodzilo sie na nauke czytania w szkole to braki w rozumieniu wychodza.

Gość gość
Ta wojna na wzorki to jakieś wiesniactwo ja się odwracam żeby prymityw prymitywka się osmieszali bez mojego udziału

Gość gość
A ja to lubie stanąć na przystanku i powkur/wiać ludzi. Gapie sie wielkimi oczami takiemu/takiej na czoło. Już po chwili łoś/łosza nie wie co ze sobą zrobić. Pociera czoło, wkłada, wyjmuje ręce do kieszeni.... Jedna to mało pod autobus nie wlazła ;)

Gość gośćPaloma
mieszkam w Anglii od 4 lat i jak tylko spojrzy mi w oczy Pakistańczyk czy Hindus to lądujemy w łóżku. konkretni są a nie co to polaczki zakompleksione

Gość gość
Ja pamiętam że 15 lat temu już to było. Pamiętam, bo miałam wtedy 15 lat i zauważyłam nagle że facec***atrzą się na mnie właśnie jakoś tak jakby mieli zaraz coś powiedzieć, podejść, ale nigdy tego nie robili. Najwyżej coś do kumpla na mój temat.

Gość gość
chyba skomentował moją otyłość i zeza

Gość gość
tak, jeśli tylko "ale foczka" to oznacza...

Gość gość
no właśnie jakby szukali zaczepki tacy faceci co się na drugich lampią jakiś pojedynek na spojrzenia sobie urządzają ? w jakim celu takie ułomne zachowanie , co im to daje że ktoś odpuści gapienie się na nich bo ma coś ciekawszego do roboty , to muszą być jakieś nieudaczniki życiowe co mają za dużo czasu zajęli by się czymś pożytecznym chyba , że tylko potrafią się chamsko gapić jak małpy

Gość gość
nie zauważysz że sie gapią jak przestaniesz sie gapić.

Gość gość
"nie zauważysz że sie gapią jak przestaniesz sie gapić." - coś w tym jest

Gość gość
patsaj co by ci sie łeb nie odkręcił ode tego rozeglądania!!!

Gość gość
Na mnie ostatnio taki jeden sie gapil w tramwaju, ja patrzylam sie w okno bo az mnie to peszylo, az w koncu jak mial wysiadac to podszedl i powiedzial " Przepraszam, ale muszę to powiedzieć, jesteś bardzo piekna kobieta , milego dnia " :) Z reguly jak facet dlugo sie patrzy to dziewczyna si mu podoba

Gość gość
Za granicą tego nie ma.

Gość gość
A jak was to wkurza, to też sie patrzcie tej osobie w oczy tak dlugo az sama sie speszy :P

Gość gość
zakompleksione cebule się tak nachalnie gapią

Gość konkretny gość
A jak jest np. bez stanika pod bluzką, albo mnie zle dobrany że się odkształca to każdy sie gapi, a jak się oburzy to ja wtedy taką od razu do pionu nastawiam, że po co się tak ubrała ma czego chce.

Gość gość
18:35 A pewnie żona w domu czekała. Żal takich glabow jak chciał poderwać to słaby tekst, bo piękna kobieta wie że jest piękna wiec chuj ja zdanie debila obchodzi

Gość gość
Ale czemu autorka pisze ze tylko faceci. Baby się nachalnie w Pl gapią , zwłaszcza takie stare. Małolaty już się tak nie lampią. I jeszcze najważniejsza rzecz - to gapienie się nagminne w mniejszych miastach .Już w takiej warszawce czy Krakowie nie jest to takie częste.

Gość gość
Na mnie sie gapia zwłaszcza malolaty.. co mnie denerwuje bo wole mądre kobiety 25 +

Gość gość
stare to takie 50-60 :D

Gość gość
Najgorsze jest jak się gapią stare pryki, to aż na mdłości bierze. Ja takim zwracam uwagę to wtedy dają się peszą. W*****a mnie to niesamowicie bo starych zgredów nikt normalny kijem by nie dotknął a tych gapieniem się udowodniają, że brak im inteligencji i samokrytyki bo taki oblech na kilometr śmierdzący, brzydki z wąsikiem pod nosem to aż prosi się by w ryj oberwać!!!!