Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam mu sie?

Polecane posty

Gość gość

Jest taki jeden chlopak, chodzimy razem do klasy, mamy po 17 lat. Doszedł do nas niedawno . Nie tylko ja zauwazylam ze "skanuje" mnie wzrokiem. Ostatnio bylam na przerwie z koleżanką, siedziałysmy na parapecie i on tez tam przyszedł, widzialam ze wczesniej mnie obserwuje gdzie idę. Podszedł i udawał (albo i nie) ze patrzy co tam za oknem się dzieje, chociaz wokół jest ich jeszcze kilka.. Jak przechodzę gdzieś, ostatnio minęłam sie z nim, jak wychodzilam z toalety to wpatruje sie we mnie, raz rozmawialismy w wiekszej grupie i opowiadalismy historie zyciowe , padlo na zwiazki. Opowiadałam, ze chlopak mnie zostawil i zdradzil, kolezanka dodala ze miala tak samo a on na to ze nie rozumie jak faceci moga zostawiac fajne dziewczyny i patrzyl na mnie. Co o tym myslicie?

Gość gość
kocha cie

Gość gość
haha

Gość gość
Uważa Ciebie za atrakcyjną i wartościową, może jest nieśmiały.. A Tobie on się podoba?

Gość gość
Musicie sie lepiej poznac. Pamietaj. W oczach widac wszytsko. Wzrok zakochanego mezczyzny jest wyjatkowy. I mimo, ze nawet usta moga mowic inne rzeczy, to w oczach wyczytasz uczucia...

Gość gość
Skąd wiesz, ze uwaza mnie za wartosciowa? Czy zartujesz sobie jak ktos wyzej :p ? Tak podoba mi się

Gość gość
ja nie żartuję, mam 26 i podoba mi się 32 latka :)

Gość gość
I też się tak zachowujesz? :)

Gość gość
Chciałbym się cofnąć do szkoły