Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis widzialam ciapatego muzulmanina z broda kleczacego przed kosciolem katolick

Polecane posty

Gość gość

dla mnie to szok i niedowierzanie najpierw muslimy morduja chrzescijan a jak trzeba im kasy to klekaja

Gość AbdulAziz
mógłby was kupić biedaki on obserwował i sondował...nie potrzebuje waszej kasy

Gość gość
to trick, albo po prostu ciapaty przeszedł na chrześcijaństow, bo rocznie 6 mln muzułmanów wybiera chrześcijaństwo, co nie dziwi, bo islam to religia strachu, przemocy, zła, a chrześcijaństwo miłości i dobra.

Gość gość
to ja autorka dodam ze zawsze staram sie nie przechodzic obojenie obok potrzebujacego ale w tym przypadku nie zatrzymalam sie bo zwyczajnie boje sie ze to jakich dzihadysta przeciez juz zabili jednego kaplana w niemczech albo francji nie pamietam dokladnie ale wiem ze ten kaplan byl zaangazowany w pomoc imigrantom ladnie mu podziekowali za pomoc

Gość AbdulAziz
jakiej miłości i dobra! to religia onanistów , prostytutek i niepłaconych alimentów. Islam to religia miłości i dobra!

Gość gość
ja sadze ze gdyby naprawde przeszedl na chrzescijanstwo to by zgolil mahometowa brode

Gość gość
islam to zaraza islam to zlo islam zostal zalozony przez lucyfera

Gość mysliwy z dubeltowa
Kiedy sie zaczyna sezon mysliwski na jepanych kozojepcow muzulow?

Gość gość
dzisiaj -zaczynaj :-) udanych łowów :-)

Gość gość
W Pięcioksięgu objawił się Bóg Jahwe. U Muzułmanów zaś objawił się rzekomo anioł Gabriel (ten sam od zwiastowania Maryi). Problem w tym, że rzekomy Gabriel rzekomo powiedział, że rzekomy Jezus nie jest rzekomym Bogiem. A co mówi Pismo Święte o aniele głoszącym inną Ewangelię? Przeczytajmy sami... "Ale gdybyśmy nawet my lub anioł z nieba głosił wam Ewangelię różną od tej, którą wam głosiliśmy - niech będzie przeklęty! Już to przedtem powiedzieliśmy, a teraz jeszcze mówię: Gdyby wam kto głosił Ewangelię różną od tej, którą [od nas] otrzymaliście - niech będzie przeklęty!" Czyli wychodzi na to, że ten mahometowy anioł to anioł przeklęty. Chyba nie muszę dodawać, że anioł przeklęty to po prostu szatan. Czyli koniec końców - muzułmanie wierzą w szatana. To religia czysto satanistyczna. Tylko ubrana w gadki typu "miłujący pokój". Już imigranci pokazali, że to "miłowanie pokoju" polega na zabijaniu i gwałceniu niewiernych