Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce toleruje sie zbrodnicza sekte islamska?

Polecane posty

Gość gość

jesli jakiekolwiek ugrupowanie ma zbrodniczo-terrorystyczne zamiary to jest natychmiast zakazywane a jego czlonkowie zostaja aresztowani. Nie rozumiem dlaczego wobec islamskiej sekty robi sie wyjatek. Wie ktos?

Gość gość
a kto robi i jaki i wobec konkretnie kogo ten wyjąctek? konkrety!

Gość gość
poprawność polityczna zapewne, ale już dobrzy ludzie pracują nad delegalizacją tej zbrodniczej ideologii pedofila i mordercy Mahometa, a tak na marginesie, jakim trzeba być upośledzonym umysłowo, aby wyznawać coś tak okropnego?

Gość gość
My, obywatele zaniepokojeni brakiem bezpieczeństwa związanym z napływem imigrantów do Europy, domagamy się delegalizacji systemu jakim jest Islam na terenie Polski w drodze artykułu 13 Konstytucji RP, zgodnie z którym zakazuje się istnienia organizacji odwołujących się do totalitarnych metod i praktyk, poprzez wpisanie zakazu propagowania Islamu do artykułu 256 Kodeksu Karnego z racji jego założeń opisanych w Koranie i innych źródłach Prawa Szariatu, które jawnie uderzają w bezpieczeństwo oraz wolność polskich obywateli. http://petitiongo.org/pl/petition/delegalizac ja-islamu-w-polsce

Gość gość
ale gdzie w Polsce ta sekta islamska jest i gdzie? że się ją w Polsce toleruje? a propos czy lewica nie krzyczy :Tolerancja!

Gość gość
Zdelegalizować islam, tak jak ma to miejsce w sąsiedniej Słowacji - apeluje Marcin Prus, były siatkarz reprezentacji Polski, a obecnie znany komentator sportowy. W swoim apelu na Facebooku podkreślił, że chce spokoju w kraju. - Udostępnić i walczyć. Czemu zawsze musimy być na końcu z decyzjami, a nie na początku - grzmi Marcin Prus na swoim profilu na Facebooku. Byłego siatkarza, a obecnie komentatora sportowego zdenerwował kolejny krwawy zamach w Berlinie, w którym życie stracił polski kierowca ciężarówki Łukasz Urban. Prus podał przykład sąsiedniej Słowacji, która poradziła sobie z islamem. Wprowadzono tam bowiem przepis, który mówi, że religię w kraju uznaje się wtedy gdy posiada ona minimum 50 tysięcy wyznawców, a nie 20 tysięcy jak było to wcześniej. Projekt ustawy, który poparty został przez parlamentarną większość, zabrania także dotacji dla muzułmańskich organizacji i prowadzenia islamskich szkół. W Słowacji nie ma żadnego meczetu, a zbyt mała liczba muzułmanów (5 tysięcy) powoduje, że islam nie jest uznawany za religię. Muzułmanie muszą więc modlić się w domach, gdyż skoro islam nie jest uznawany za religię to nie może powstać tam żaden meczet. To jednak nie koniec. W dalszej kolejności Słowacja chce wprowadzić zakaz noszenia muzułmańskich strojów. - W naszym kraju nie ma miejsca dla islamu - podkreślają politycy Słowackiej Partii Narodowej. O podobne działania w Polsce apeluje Marcin Prus. Obecnie niektórzy politycy są jednak bardziej zajęci okupowaniem mównicy i robieniem sobie zdjęć iphone'ami niż poważnymi sprawami bezpieczeństwa kraju. A przecież pierwszą ofiarę zbrodniczej ideologii już mamy - 19 grudnia w zamachu w Berlinie zginął Łukasz Urban, kierowca porwanej ciężarówki. Może to już czas na zmiany?

Gość gość
Koran jest jak Mein Kampf, islam należy zdelegalizować, a muzułmanów, jeśli będzie taka konieczność, siłą usuwać. To poglądy członków Polskiej Ligi Obrony (Polish Defence League) – organizacji, która powstała, by ustrzec Polskę przed islamskim zagrożeniem http://polskaligaobrony.org.pl/

Gość gość
a Tatarzy polscy -potomkowie bohaterów powstań przeciwko zaborcom czyż oni nie są lepszymi Polakami od tego tępego polactwa z rzekomej samozwańczej polskiej ligi obrony?

Gość gość
Religia może być zbrodnicza, poza tym islam to nie religia a zbrodnicza ideologia. Mahomet był zbrodniczym politykiem, który wykorzystał religijne wierzenia, a jego następcy napisali książkę dla debili czyli Koran, prawdopodobnie byli chorzy psychicznie. Tą chorobę należy zwalczać, a w Polsce nie dopuścić do infekcji!

Gość gość
Tatarzy polscy mają już w większości dosyć tego bydła arabskiego, tureckiego, pakistańskiego, są atakowani, przez tą swołocz islamską, bo nie są dość muzułmańscy dla nich, w tej chwili 90% Tatarów ma głęboko w dooooooopie islam, reszta na nabożeństwa już nie przychodzi. Teraz Tatarzy starają się kultywować tradycje tatarskie bez islamu.

Gość gość
gdzie są atakowani ? konkrety!może żródła , filmy?

Gość gość
30% tych degeneratów muzułmańskich cieszy się z ataków terrorystycznych, część nawet otwarcie, dlatego to bydło musi być zmiecione w Europie z powierzchni ziemi. Przymusowa chrystianizacja i reedukacja w obozach. Te bydlaki to zrozumieją, bo pochodzą z prymitywnej kultury, zdegenerowanej do cna.

Gość gość
trzeba było w imię Chrześcijaństwa nie atakować ich by ich okraść z ropy

Gość gość
Tu nie chodziło o ropę, to sami Arabowie walczyli i walczą między sobą, sunnici i szyici, np. Arabia Saudyjska z Jemenem wspieranym przez Iran, wojna Irak-Iran, Syria rządzona przez szyitów zaatakowana przez sunnickich Turków i sunnickie monarchie arabskie Zatoki Perskiej. Dla USA ropa nie ma znaczenia, Saudowie są ich najważniejszym sojusznikiem. Sami Arabowie są zdegenerowani i wyniszczają się nawzajem.

Gość Abrahamowicz
Jestem polską Tatarką z Podlasia i studiowałam w Warszawie w latach 2004-2009 na dobrym kierunku obleganym także przez obcokrajowców. Zaczęło się niewinnie pocztą pantoflową do tych i owych Jemeńczyków, Pakistańczyków i Afgańczyków dotarło, że tutaj też są muzułmanie i wiem, że nie złośliwie ale moi koledzy dawali im namiary na mnie, bo rzekomo tamci chcieli się lepiej odnaleźć w Polsce. Wyglądało to tak, że najpierw delikatnie zaczęli podpytywać, a potem namolnie mnie nawracać. Kiedy zerwałam kontakty z tą grupką zaczęły się wyzwiska za to, że zbratałam się z niewiernymi psami, za to, że hańbię swoją religię i swoich braci, bo nie chodzę w czadorze, burce i uj wie czym tam jeszcze no i się kształcę co jest dla kobiet zabronione w radykalnym islamie. Zgłaszałam to na uczelni ale obcokrajowiec to jak święta krowa tam. Ale dlaczego mówię o zorganizowanej strukturze? Otóż w końcu do mojego rodzinnego domu zaczęły przychodzić listy z pogróżkami czyli znaleźli mój adres, napisali mojemu ojcu, że pozwolił się zeszmacić swojej żonie i córkom (czyli już wiedzieli, że mam siostry). Mało tego, w liście został zwyzywany też mój pradziadek oficer Wojska Polskiego, uczestnik kampanii wrześniowej, oni też o tym wiedzieli i to napisali, a ja nikomu nie mówiłam o tym na uczelni, bo to wszystko było na I roku kiedy nikogo prawie nie znasz i nie zdążyłeś się jeszcze wybebeszyć. Policja? popatrzyli, spisali zeznania , odesłali do domu, a po paru miesiącach dostałam pismo, że sprawę umorzono. No dobra w sumie może trafiłam na paru poje/bów ale teraz moja siostra studiuje w Warszawie i jest ich celem i znów przychodzą pogróżki do domu i ta sama historia. Władze rozkładają ręce, policja nic nie chce robić. Jak się wkwię to kupię gnata za wschodnią granicą i sama obronie siebie i swoją rodzinę jak trzeba będzie. Wkurza mnie to, że zmierzamy ku temu żeby iść jak te francuskie owieczki na rzeź. Możecie nie mieć takiego poglądu jak ja, bo jako katoliczki nie padacie ofiarą tego typu ataków. Natomiast w stosunku do Tatarów polskich oni są bardziej śmiali w swoich poczynaniach. Powiem wam jedno. Bądźcie czujni i liczcie na siebie.

Gość Abrahamowicz
i żeby nie było jem schabowe a chłopaków miałam już w sobie więcej niż wielu Polaków ma włosów na głowie.

Gość gość
nie ma co się śmiać, bo muzułmanie to rak ludzkości i potrzebna jest tu chemioterapia lub radioterapia, rozumiecie co mam na myśli?

Gość gość
Bo ludność polski nie potrafi się zebrać i sprzeciwić, a są grupy, że taki maja cel by rozszerzać ich działalnośc. Ludzie nie uświadamiają sobie, że różnice w kulturze są ogromne, każdy żyje dniem dzisiejszym, nikt nie myśli co będzie za 5 lat. Niestety kiedys bedą z tego problemy - krwawe. Wg mnie zbliżają się ciężkie czasy.

Gość gość
Coraz wiecej polskich Tatarow nie chce miec nic wspolnego z islamem. Moj kolega jest zawodowym zolnierzem. U nich jest ordynariat polowy z ks. katolickim i jednym imamem. Posobno ten imam powiedzial, ze gdyby nie sluzba to dawno rzucilby w pisdu caly ten islam. Nie wiem czy to prawda bo sam tego nie slyszalem ale faktem jest ze w Afryce coraz wiecej muzulmanow przechodzi na chrzescijanstwo tylko ze w Afryce to jest przwdziwe chrzescijanstwo gdzie ludzie gotowi sa ginac za wiare tak jak pierwsi chrzescijanie.

Gość gość
to prawda, w Afryce są prawdziwie wierzący!!! Polacy nie wiedzą co to bronić swojej wiary, bo tych muzułmanów atakowaliby w tramwaju, autobusie, na ulicy, w centrum handlowym, itd każdego dani, tak aby wyjechali!!! meczety trzeba przerobić na kościoły!!!