Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

prawo jazdy

Polecane posty

czy w cenę kursu dochodzą jakieś koszty np. wydanie prawa jazdy. Jakie są całkowite koszty zrobienia prawa jazdy?

Gość gość
Ja za kurs płaciłam 1200 (ale ceny są nawet i 1600) w cenie miałam 30 godzin jazd + wykłady (jeden weekend i jeden pierwsza pomoc) Jazdy doszkalające 55 zł (1 godzina) wziełam tych jazd bardzo duzo zeby poczuć się pewniej. Lekarz 150 zł egzamin teoretyczny 30 egzamin praktyczny 140

Nie wiem skąd jesteś, więc nie podam Ci konkretnych kwot za kurs, ale proponuję sprawdzić ceny na https://www.superprawojazdy.pl/. Masz tam szkoły z wielu miast do wyboru. Są podane również kwoty za godzinę doszkalającą czy za lekarza. Warto sprawdzać takie szczegóły, bo potem może się okazać, że szkoła, która na pierwszy rzut oka ma tani kurs, później ma drogie 'dodatki' ;)

Gość gość
W zeszłym roku w Gdańsku placiłam 1500 za kurs - teoria, 30h jazdy, lekarz w cenie. Dodatkowe jazdy - 50zl za godzinę (jedna lekcja to 1,5h, a więc 75zł). Za egzaminy płacisz w Ośrodku Ruchu Drogowego, ceny takie jak wyżej ktoś podał. Ja wzięłam 6 dodatkowych lekcji, zdałam za pierwszym razem, więc z wszystkimi wydatkami zmieściłam się w kwocie ok 2200zł.

Gość mia100wy
z tego powodu, że jesteś normalną 'złodziejką' nick-u abu abu i ukradłaś ten nick użytkownikowi tego forum i zarejestrowałaś na niebiesko to nigdy w życiu nie zaliczysz egzaminu na prawo jazdy , czy jasne ?