Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

wielka szkoda że mężczyźni szukajacy miłości i związku są tak bardzo tępieni

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

przez kobiety w tym bezwzględnym świecie.Są wyszydzani i nazywa się ich kretynami.Niech mnie motloch nawet ukrzyżuje czy ukamieniuje i tak się nie zmienię...oto moje przeslanie...

Gość gość
Tępieni musisz być w kiepskim srodowisku. Przykro mi. Albo masz coś na sumieniu i sie rozeznały na Tobie. Jeśli rzeczywiście jesteś w porzadku to zyczę znalezienia połówki wartej Ciebie!

Gość 43 cm w bicepsie
może to , że przerżnałem pół 50 tyś miasta od 18 do 55 latki. ale teraz już jestem grzeczny

Gość Tajemniczy_M
Szukaj w odpowiednim miejscu, a nie tu...

Gość Piotrek121212
43 cm to patolki takie są. Sporo ich jest. Musimy perełek szukać. One istnieją, tak jak my istniejemy.

Gość gość
43 cm w bicepsie dziś ...wielka szkoda że mężczyźni szukajacy miłości i związku są tak bardzo tępieni przez kobiety w tym bezwzględnym świecie.Są wyszydzani i nazywa się ich kretynami... x Drogi (w utrzymaniu :P ) KRETYNIE :P : Ty jesteś kretynem pod każdym względem, a nie pod względem wrażliwości wobec kobiet. Niestety bełkot kretyna wygląda śmiesznie :D, a nie romantycznie. Jesteś starym dziadem bez wyglądu, inteligencji i kasy, który ODSTRASZA każdą kobietę. Zrozum to wreszcie i przestań zanieczyszczać Kafe swoją osobą. x ....Niech mnie motloch nawet ukrzyżuje czy ukamieniuje i tak się nie zmienię...oto moje przeslanie... x Nikt cię krzyżować nie będzie :P. Będzie jak zwykle: dwóch rosłych pielęgniarzy :D, szybki transport do wariatkowa :D i tydzień spędzony w pasach :P. Znasz ten schemat doskonale :P.