Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks powinien być tylko z jednyn partnerem seksualnym

Polecane posty

Gość gość

z którym bedziesz do końca swoich dni. Wasze ciala połącza sie w jednocałość

Gość gość
Niepodważalna prawda życiowa wnosząca do ludzkiego życia szczęście.

Gość gość
Szkoda, że mało która kobieta/faceta to praktykuje dzisiaj to każdy uprawia seks w każdym ze związków.

Gość gość
Nie swoich, tylko obojga! Rozpustniku!

Gość gość
"Szkoda, że mało która kobieta/faceta to praktykuje dzisiaj to każdy uprawia seks w każdym ze związków." x A to każdy związek musi być od razu na całe życie? Dlaczego ludzie będący z kimś w związku i kochający się mieliby rezygnować z seksu. Nie rozumiem takiej pokrętnej logiki co niektórych.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można uprawiać seks w każdym w którym jest się w związku to mi się kojarzy z puszczalstwem.

Gość gość
Tobie się wszystko kojarzy koniobijco.

Gość gość
Ja od 10 lat z jednym i tym samym:) mamy fajny sex więc nie potrzebuje porównania. Mam nadzieje ze mój partner myśli tak samo nie pomyśli o skoku w bok.

Gość gość
Ja od 22 z jednym.s

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)