Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na jeźdźca

Polecane posty

Gość gość
Ty chooyu ocieranie doorowadza do orGazmu a nie skakanie bo tobie kuska dobrze nie stoi.

Gość gość
Dziś po raz drugi kochałem się z znajomą z 7 piętra w tej pozycji. Pierwszy raz miało miejsce 6 lat temu. Przypadkiem dowiedziałem się też że mamy wspólną 5letnią córkę. Z mężem starała się kilka lat by zajść w ciąże i nic. Aneta jest od 9 lat mężatką A dziś kiedy zaproponowała mi sex współżycie i poczęcie kolejnego dziecka. 6 lat temu nie miałem pojęcia że Aneta jest mężatką. Jakiś tydzień wcześniej wprowadziła się do swojego nowego mieszkania. Jej mąż akurat w tym czasie w szpitalu. Sam nie wiem co teraz mam zrobić. Jak by nie było zaczyna mi zależeć na niej i córce.

Gość gość
Kolego mi stoi bardzo dobrze i mam 17cm penisa a ociernie to nie sex na jezdzca musi skalac

Gość gość
Każda kobieta powie ci, że to ocieranie pozwala dojść do orgazmu, a nie podskakiwanie. Odsyłam do podręczników biologii o anatomii kobiecej. Żonie współczuję takiego męża.

Gość 40latek przy kawie
Mnie nie zdarzyło się by mój penis wypadł z waginy z tej pozycji, chociaż partnerka wręcz przy finiszu skacze po nim. Może rzeczywiście wzwodu nie masz pełnego.

Gość gość
Mam pelny wzwod bo z poprzednia partnerka przy kazdym sexie robilismy na jezdzca i nigdy nie wyskoczyl a mowie to co czuje ze ocieranie mie nie podnieca a podskajiwanie tak

Gość 40latek na kawie
Zobacz przy jakich jej *****ch wychodzi penis. Przeanalizuj ze swoją kłodą-żoną to wypadanie. Może ona ma coś nie tak z mięśniami pochwy. Trzym się.

Gość Sanderka99
To chyba zależy też od techniki, przy dobrym ujeżdżaniu nie powinien wypadać :)

Gość gość
Analizowalismy i po prostu za wysoko podskakuje moze gdyby sie przylorzyla to by bylo inaczej a ona najlepiej po borzemu

Gość gość
Sanderka ale to kobieta musi umiec ujezdzac a moja nie potrafi

Gość Sanderka99
O tym mówię właśnie, trzeba się postarać żeby dobrze ujeżdżać :) Fajnie jak wtedy facet zajmuje się piersiami albo tyleczkiem ;) Lepsza zabawa wtedy ;)

Gość gość
Po borzemu :D:D:D:D:D

Gość gość
Widac kolezanko wiesz o co chodzi a zonie mojej sie po prostu nie chce postarac najlepiej nogi rozlozyc i po sprawie

Gość Sandrraa99
Wiem, wiem ;> Musisz po prostu z nią o tym pogadać skoro to taki problem ;) Jakoś zachęcić albo coś.. Może dać więcej od siebie, a nie tylko oczekiwać :)

Gość gość
Ale ile moge dawac od siebie przecierz ja tylko nie lerze tez pracuje i co mam jeszcze za nia skakac a Ty ile masz lat ? Moze ona dorosnie do tego

Gość Sandrraa99
17, no rocznikowo 18.

Gość gość
O to moja zona ma 29 to juz sie chyba nie nauczy a ty dobrze to robisz ? Ilu mialas juz w sobie ?l

Gość Sandrraa99
Mysle, że tak ;> W sumie jeszcze żaden nie narzekał, a było ich 4.

Gość gość
No to ladnie w takim wieku 4 to jestes dobra w to a jakie lubisz penisy duze czy male ?a tak w ogole z kad jestes i masz kogos teraz?

Gość Sandrraa99
Wiadomo, że więcej frajdy mi dają duże.. To zrozumiałe, ale fajnie jak facet potrafi coś nim zrobić ;> Jestem z podkarpacia i aktualnie jestem sama, związek mnie krępował i nie mogłam tak dluzej.

Gość gość
Ja osobiscie jezdze tirami po polsce i za granice a by byla mozliwosc sie spotkac ?

Gość Sandrraa99
Raczej nie planuje spotkań z ludźmi spotykanymi w Internecie.. Przykro mi ;>

Gość gość
Mi nie chodzi odrazu o sex

Gość gość
A o co co na lody chcesz ją zabrać ona ma 17 a ty pewnie po 30 sporo więc co dobrego wujka będziesz udawać nie lepiej pieniądze które musiał byś wydać na jaką malolate i jej kaprysy wydać zanim ci popusci szpary to na roksa .Pl znaleźć taką 18-20 latke a ich nie brakuję i robić z nią co tylko się da?

Gość adas

mloda93 ciebie tak bym posuwal i stukal na jezdzca ze by tylko piora ci z kupra wypadaly

Gość adas

mloda93 tak bym ci dziurke ładował ze bys miała wiadro przez caly rok

Gość adas

mloda93 na samą myśl ze bys mnie dosiadła mam ciarki i dreszcze

Gość adas

po intensywnym zrobieniu przysiadów mój testosteron się podnosi a wtedy mój sprzet osiąga rozmiar 17cm, zaspokoi cie taki wąż?

Gość adas

po intensywnym zrobieniu przysiadów mój testosteron się podnosi a wtedy mój sprzet osiąga rozmiar 17cm, zaspokoi cie taki wąż?

Gość Gość

A masz jakieś kostiumy?