Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAŻ WSZYSTKO

Miał być portal kamerkowy o sexie a wyszedł Big Brother?

Polecane posty

Gość POKAŻ WSZYSTKO

W internecie pojawił się nowy portal kamerkowy showall tv z ang pokaż wszystko, który zapewne miał być konkurencją dla innego znanego portalu o treściach erotycznych showap tv, którego pewnie wszyscy dobrze znają. Na razie z tego co zaobserwowałem i widzę ludzie nadają na kamerkach na nowym portalu jak w Big Brotherze, ponieważ portal oferuje płatności za nadawanie transmisji z głosem i robienie czegokolwiek. Treść regulaminu mówi UŻYTKOWNIK , KTÓRY BĘDZIE AKTYWNIE PROWADZIĆ TRANSMISJE NIEPRZERWANIE PRZEZ PEŁNE 5 GODZIN OTRZYMA ---> Kobieta 200 Kr!!! Mężczyzna 100 Kr ---> PROMOCJA TRWA W GODZINACH OD 7:00 DO 3:00. UŻYTKOWNIK MUSI MIEĆ WŁĄCZONY DŹWIĘK I OBRAZ I MUSI BYĆ NA TRANSMISJI. Jak szybko obliczyć można nadawanie non stop 20 godzin wychodzi na 88zł więc całkiem niezła sumka w sumie za nic jak na siedzenie tylko przed kamerką ?. Nasuwa się tylko pytanie czy ktoś tyle wytrzymuje. Producent portalu zabezpieczył się bo wypuścił aplikację umożliwiającą nadawanie transmisji z aplikacji , która obsługuje urządzenia z platformą android. Co z tego będzie sam jestem ciekaw ? Niektórzy siedzą już po 13 godzin ale są to raczej dj-eje , którzy nadają na kilku takich portalach. Jak to wypali zobaczymy ale jestem ciekaw waszych opinii. ???

Gość gość
Debilizm

Gość gość
bardzo fajny portal, nowoczesny i fajne laski chociaż troche mało ludzi ale nie rzucają sie jak świnie, mozna sobie porozmawiać z laską sam na sam :) Ja ogólnie polecam nie mam sie do czego przyczepić