Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Pomocy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co zrobi膰 , facet zaj臋ty ja separacji on my艣li ze z m臋偶em jestem .Pracujemy razem .Dziwnie si臋 zachowuje . PRZYCHODZI DO MNIE rozmawia , Czasami czuj臋 jak mnie obserwuje z ukradka lub patrzy mi si臋 g艂臋boki w oczy nic nie m贸wi膮c , i czuj臋 si臋 skrepowana nie wiem co mam powiedzie膰.Wcze艣niej przychodzi艂 pogada膰 teraz zachowuje si臋 tak ze albo 偶artuje tu mnie zacz臋li dotknie w ramie i zagada tak glupkowato ale ju偶 nie przychodzi pogada膰 .Co jest grane o co mu chodzi .Chyba si臋 z adluzylam W nim ale nie pokazuje tego . Mecze sie z ta sytuacja . Co ja mam zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak chcesz wiedzie膰, co on mysli czuje, czy jeste szansa , 偶e b臋dziecie razem, napisz do mojej wr贸偶ki Sofii, jest 艣wietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy jego zachowanie pokazuje czy mu si臋 podobam? Ja zawsze potrafie ocenic sytuacje jesli facet mnie podrywa ale tym razem nie potrafie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e to nie podryw tylko zwyk艂a sympatia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chce cie przeleciec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To w艂a艣nie nie wiadome czy podrywa , najlepsze ze wida膰 ze si臋 broni przed tym .On ma dziewczyn臋 , pewnie s艂ysza艂 ze od paru lat sie nam nie uk艂ada . Ale czuj臋 na sobie jego wzrok ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze dopowiem ze kurka zaczyna mnie ci膮gn膮膰 do niego , my艣l臋 ca艂y czas o nim to jest silniejsze ode mnie.Co ja mam robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pukn膮膰 si臋 w g艂ow臋. Ale tak wiesz, mocno :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i Masz racj臋 :-( Tylko czemu . Tyle si臋 wycierpialam w toksyczny ma艂偶e艅stwie mo偶e sam膮 szukam mi艂o艣ci nie艣wiadomie .Dla mnie to naprawd臋 trudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To we藕 rozw贸d i szukaj jej z wolnym facetem. Zaj臋ty my艣li ewentualnie tylko o tym 偶eby Ci臋 bzyknac bez zobowi膮za艅 i si臋 ulotni膰. Tego chcesz? I jeszcze mo偶liwe 偶e sobie wstydu w pracy narobi膰? Niby uwolni艂a艣 si臋 od jednego toksyny a ju偶 chcesz si臋 艂adowa膰 w r贸wnie toksyczn膮 relacj臋. Ogarnij si臋 bo a偶 wstyd czyta膰 co wypisujesz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze mo偶e i macie racj臋 ale znam du偶o zwiazkow , kt贸re po艂膮czy艂y si臋 w艂a艣nie e pracy .On nie ma 艣lubu z ta dziewczyna. R贸偶nie w 偶yciu bywa . Sk膮d wiadomo czy to mo偶e nie jakie艣 prawdziwe uczucie .Znam takie pary i 偶yj膮 szcz臋艣liwe , patrz臋 na to z innej te偶 strony.Pary by艂y ze sob膮 latami pozna艂y kogo艣 innego i 偶yj膮 z kim艣 innym .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i? Ty masz m臋偶a, on te偶 ma kogo艣 i nic nie wskazuje na to, 偶e chce to zmieni膰. Mi艂o mu si臋 z Tob膮 rozmawialo czasem i to wszystko a Ty juz dorabiasz mi艂osne historie?? Ile Ty masz lat? 15? Zejd藕 na ziemi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja jestem w takim podobnym zwi膮zku.Jeste艣my 偶e sob膮 ju偶 2 lata I jest nam cudownie .Tylko musisz oceni膰 czy jego intencje s膮 naprawd臋 szczere.Ja w jego oczach widzia艂am to po偶膮danie ale te偶 takie urokliwe wahania. Trwa艂o to p贸艂 roku . Ko艅cu nie wytrzymalismy a raczej on nie wytrzyma艂 i wyzna艂 mi mi艂o艣膰. To si臋 czuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak pozna膰 czy intencje s膮 szczere? CHYBA dam sobie spok贸j.Macie racj臋 .Tylko najgorsze 偶e ca艂y czas co widz臋 , i b臋dzie mi ci臋偶ko ,bardzo ci臋偶ko :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
E tam, dasz rad臋. Nie Ty pierwsza, nie ostatnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli ka偶dy facet kt贸ry jest zaj臋ty i filtruje z inn膮 dziewczyn膮 jest chujem .Kt贸ry my艣li tylko jak zdoby膰 kobiet臋 , wykorzysta膰 i zostawi膰 .Tak w艂a艣nie to dzia艂a? Wypowiedzcie si臋 wy faceci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wychodzi na to 偶e tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zawsze tak jest mo偶na si臋 zakocha膰 tym bardziej je艣li nasza terazniejsza dziewczyna ju偶 nam si臋 znudzi艂a , nie uk艂ada nam si臋 itp

Udost臋pnij ten post