Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZGLUPIALAM PRZEZ TO KAFE.

Polecane posty

Gość gość

Czesc pisalam w roznych tematach ,dawalam odpowiedzi rady i jedne osoby na kafe pisaly mi, ze jestem dobra ,wporzadku a inne osoby ze hipokrytka, egoistka ja juz sama niewiem jaka jestem, bo kazdy mnie inaczej ocenia, zglupialam przez to kafe.Ma ktos podobnie do mnie?

Gość gość
nieda sie zgupieć,przez kafe gupi czlowiek sie rodzi albo mądry;-) pokaz cycki a powiem ci kim jesteś;-) :-P

"ja juz sama niewiem jaka jestem" To jest najważniejszy element w tym temacie. To, że nie wiesz, jaka jesteś, to nie jest oznaka głupoty, wręcz przeciwnie. Jeśli powiążesz pewne fakty to zrozumiesz, ze tak jest wszędzie i całe życie, nie ma czegoś takiego jak powszechna racja i nigdy nie będziesz przez wszystkich odbierana tak samo. Nie wiesz kim jesteś, bo szukasz tej wiedzy u ludzi, a ludzie sami nie wiedzą kim są i też się oglądają co powiedzą o nich inni, żeby się dowiedzieć. Zamiast spojrzeć w głąb siebie w ten sposób wszyscy oglądamy się w lustrach innych ludzi i ostatecznie widzimy tylko obrazki świata i ludzi stworzone w ich głowach zamiast rzeczywistości.