Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Witam, możecie polecić jakiegoś dobrego ortodontę w Krakowie? Chodzi o aparat stały, który chcę założyć na zeby. Nie chcę żeby zdarli ze mnie skórę albo spaprali robotę. Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dirma Napisano Kwiecień 22, 2019 Ja jestem zadowolona z ortodonty u dr Cichonia. Chodzę do dr Stebnickiej – Drozd i bardzo mi ona odpwiada. Zawsze dokładnie i delikatnie się zajmuje mną. Jestem zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia Napisano Listopad 29, 2019 Najlepszego ortodontę jakiego znam z własnego doświadczenia to znajdziesz w Klinice Stomatologicznej Steczko na Krakusów 1c w Krakowie. Ja jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu leczenia i efektu końcowego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melindaa 0 Napisano Sierpień 9, 2020 zdecydowanie w Krakowie jak dla mnie wygrywa Stomatologia dr Cichonia! mega dokładnie, dobrze i bezboleśnie! no i równa i naprawia zęby! także opieka doskonała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annett 0 Napisano Listopad 26, 2020 no dokładnie, bardzo dobrze leczą równają i dbają o zęby! jestem zadowolona bo nie wstydzę się już uśmiechać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach