Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi? :(

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi o co chodzi jednemu kolesiowi... nie mam pojęcia, jestem w związku już prawie 3 lata, on w tamtym roku latem zerwał z dziewczyną zawsze jak wracałam ze szkoły jechał wtedy kiedy szłam, machał mi, trąbił, kiedyś była nawet sytuacja, że nawrócił tak, żebym stanęła na pasach, a on na światłach miał czerwone, żeby mnie obczaić, no i wrócił do byłej.. powiedział, że szuka przygody latem, a tu dupa, nikt go chyba nie chciał, skoro wrócił do byłej, bo to on z nią zerwał, wtedy kiedy z nią nie był lajkował mi każde zdjęcie na instagramie, no i tydzień temu jechaliśmy razem na pogrzeb, wiem to głupie, ale akurat tak się złożyło, obczajał mnie generalnie, śmiał się w sumie z wszystkiego co mówiłam, na końcu mówię mu, że dzięki, że mogłam z nim jechać, bo totalnie nie wiem gdzie to jest, to odpowiedział mi, że nie ma za co, to przyjemność... po jakimś czasie dodał, że tak to bym musiał sam jechać. Nie wiem, czy ja mu się podobam? NIE WIEM CO O TYM MYŚLEĆ :(

Gość gość
ty durna pito, przecież powiedział że szuka przygody, więc chce ci sie spuścić i nic więcej. nie dopasowywuj do tego ideoloigii, to zwykły gnojek.

Gość gość
te baby same robią z siebie szmaty, wystarczy "obczaić" i już dzira do smalenia gotowa.

Gość gość
on wtedy szukał przygody latem, bo ta jego dziewczyna ponoć bardzo go pilnowała. Jezu, pytam na konkretne pytanie, co o tym sądzicie o zachowaniu, a nie o opiniach, że jestem szm** :)

Gość gość
normalnie szuka przygody czyli chce sie spuśić.

Gość gość
podoba ci się gośćiu, co ma jedną a zaczepia inne? przecież to debilne jest.

Gość gość
Skoro szuka dalej przygody, to po co wrócił do byłej? I JA SIĘ PYTAM CO CHCE ODE MNIE

Gość gość
Chce Cię tylko wydymać. Skąd wiem? Nie zachowuje się jak facet, który jest zakochany. Zresztą sam powiedział o co mu chodzi.

Gość gość
A Ty chyba masz faceta. Jesteś w związku i myślisz o innym? To po co ciągniesz związek?

Gość gość
Kochane, wy chyba nie wiecie o co mi chodzi :) Pytam konkretnie o co mu chodzi i czy mu się podobam, że tak się zachowywał? i ten tekst przyjemność jak mam to rozumieć? Czy ja napisałam, że ja nie chce mieć swojego obecnego faceta? Pytam tylko o co chodzi temu kolesiowi i to wszystko.

Gość gość
10:58 a nie czujesz, że to jest żałosne? Zastanawiasz się czy podobasz się jakiemuś lamusowi, który zerwał z dziewczyną, żeby zaliczać inne. Czy to ma jakieś znaczenie? Jesteś w związku i inni nie powinni Cię obchodzić. Jak mnie ktoś podrywa to grzecznie odpowiadam, że mam chłopaka i nie jaram się przez x czasu, że ktoś mnie zaczepił. Dla mnie liczy się tylko mój facet.

Gość gość
Dla innych ma, dla innych nie :) ja pytam czysto z ciekawości, ale widzę, że nie dostanie się tutaj odpowiedzi na zadawane pytanie.

Gość gość
Taaa, musisz sobie podpompować ego więc liczysz na toż e ludzie Ci napisza że mu się podobasz. Prozna idiotka...lepiej zajmij się swoim facetem, skoro z nim jesteś nie powinno Cie interesować czy podobasz się innym