Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a idu ty w kibinimater

Somalijczyk zgwałcił 2 niepełnosprawnych starców i zabił żonę jednego z nich

Polecane posty

Czy istnieje jakaś granica zwyrodnienia islamskich arabusów? Wszystko rozegrało się w domu opieki społecznej w Neuenhaus w Niemczech. 18-letni Somalijczyk ubiegający się o azyl zakradł się do pokoju 59-letniego sparaliżowanego mężczyzny, po czym go zgwałcił. Następnie udał się do sąsiedniego pokoju, gdzie również leżał niepełnosprawny starszy człowiek. Tam jednak na drodze Somalijczyka stanęła żona mężczyzny. 18-latek z Somalii zabił więc 87-letnią kobietę i spokojnie dokończył sobie gwałcić. W tym samym czasie kanclerz Angela Merkel w cotygodniowym przesłaniu do obywateli opublikowanym w formie nagrania wideo na jej stronie internetowej, zaapelowała do migrantów i uchodźców, aby zechcieli osiedlać się na terenach wiejskich bo w miastach, szczególnie w niektórych dzielnicach następuje poważne zagęszczenie ludności i wzrost przestępczości. No to mamy winnych... Winnymi nie gwałtów, morderstw i zamachów okazało się przeludnienie.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Czemu nazwałeś mnie homocwelem czemu jestem od ciebie gorszy bo jestem ze wsi czemu wg ciebie ludzie ze wsi są gorsi od ludzi z dużych miast? Czemu wg ciebie dlatego że jestem ze wsi jestem dla ciebie gorszy i jestem wg ciebie śmieciem którym gardzisz i nie pisz do mnie "weź leki czubie "albo weź leki poyebańcu albo KOŁBUC do wariatkowa marsz nie pisz tak do mnie czemu wg ciebie jestem gorszy zrozum wreszcie że gdyby nie wieś i takie" prymitywne wieśniaki"za jakiego ty mnie uważasz to byś z głodu w mieście zdechł!!!

Gość gość
11:12 bo jesteś wieśniakiem gardze wami

Gość gość
skąd masz informacje nt tego Somalijczyka?

Gość gość
reSCATor już odwraca kota ogonem ze zbrodnie muslimskie to wina pisu :D

Gość gość
Ostatnio o polaczku ktory w Niemczech zabił dwójkę emerytów tez pisałeś?

Gość gość
4 lata temu Polak spowodował wypadek drogowy we Francji. Napisałeś o tym pisowski trollu?

Gość gość
O jakieś żydki antypolskie się wypowiadają. Wypierdalać do afryki

Gość gość
"Powiedz lepiej dlaczego was prawicowy, pisowski rzad pozwala, aby to tego kraju przyjezdzaly tysiace ukraincow" X Jak to nie pomagać Ukraincom, przecież tam toczą się działania wojenne! Kraj na skraju bankructwa. Ludzie uciekają przed głodem i wojną - jestem jak najbardziej za by przyjmować Ukraińców, przynajmniej maja zblizona kulture do naszej. Jak można być takim nierwazliwym na krzywdę ludzką - to nasi sąsiedzi i w biedzie trzeba im pomagac|!!!!

Gość gość
Rescator555 oj nie ładnie, skoro popierasz pomoc dla muzułmanów, to tym bardziej powinieneś popierać pomoc dla Ukraińców. Bardzo dobrze, że mogą Ukraińcy znależć w Polsce schronienie przed woja i głodem. Bardzo dobrze, że u nas chcą pracowac, a nie tylko pobierać zasiłki. Dzięki nim kraj będzie się dalej rozwijał, a nie upadał.

@ gość dziś 4 lata temu Polak spowodował wypadek drogowy we Francji. Napisałeś o tym pisowski trollu? x Nieostrożność na drodze przyrównujesz do świadomego zabójstwa i podwójnego gwałtu? Ja chyba śnię :D Bawią mnie takie argumenty lewaków :D

Gość gość
Rescator z autorem piszesz i nie wiesz, masakra. Czasem jak czytam Twoje komentarze, to wydaje się, że mogli by byc z ciebie w miarę porządni ludzie, ale nieraz to ręce opadają. Jakieś dziwne przyzwolenia masz, szczególnie na gwałty kobiet. Nieadekwatnie to wszystko porównujesz. Zarzucasz jakiś wypadek co pełno ich jest i często nie ze świadomości, tylko z innych przyczyn. Ktos nie chciał, a jednak za szybko jechał bo źle ocenił swoje możliwości. To warunki na drodze były złe, to w aucie się coś popsuło. Autor przedstawił napad i naruszenie granicy prywatności, jak tego nie potepimy, to silniejsi bedą robic co chcą, a słabsi będą cierpieć. Nie rozumiesz tego - tyczy sie to wszystkich bo kazdy będzie kiedyś stary i potrzebujący pomocy.

@ Rescator555 dziś Ty sie nie martw o Niemcow, juz oni sobie poradza na pewno lepiej niz polaczki. Powiedz lepiej dlaczego was prawicowy, pisowski rzad pozwala, aby to tego kraju przyjezdzaly tysiace ukraincow x Ilu z tych ukraińców dokonało w Polsce zamachów? Zero. Ilu z tych ukraińców dokonało w Polsce gwałtów? Zero Ilu z tych ukraińców dokonało w Polsce zabójstw? Może ze dwa przez ostatnie 10 lat. Jakieś jeszcze pytania w kwestii przyrównywania?

Gość gość
a idu ty w kibinimater dziś Tu się mylisz. Gwałtów trochę było, zabójstw trochę więcej. Nie zmienia to jednak faktu, że ukry przy zmazuchach są małym pikusiem.

Gość gość
Rescator555 dziś Jaką pracę Ci zabierają? Na produkcji? Przy truskawkach? :D

@ Rescator555 dziś A takie pytanie, dlaczego sami Niemcy jakos malo sie tym przejmuja i wciaz chca glosowac na osobe i partie, ktora jest temu "winna"? x Głosują wprost przeciwnie ale nie ważne kto jak głosuje. Ważne kto liczy głosy. W Polsce za czasów PRL-u 99% społeczeństwa było przeciwne PZPR i w ogóle komunie ale w socjalistycznych mediach to zawsze partia miała największe poparcie wśród narodu. Podejrzewam, że identyczny mechanizm jest w Niemczech. Przecież nie uwierzę, że zgwalcone kobiety nadal są za imigrantami. Chyba że mówimy o aktywistkach socjalistycznych pokroju Selin Goren, która mimo zgwałcenia okłamała policję by chronić imigrantów :D Bycie lewakiem to dość ciężkie schorzenie umysłowe i póki co ludzkość nie wynalazła jeszcze lekarstwa na to lekarstwa.

@ gość dziś Rescator z autorem piszesz i nie wiesz, masakra. Czasem jak czytam Twoje komentarze, to wydaje się, że mogli by byc z ciebie w miarę porządni ludzie, ale nieraz to ręce opadają. Jakieś dziwne przyzwolenia masz, szczególnie na gwałty kobiet. <<< Nie byłoby żadnego g****u gdyby kobiety się nie broniły! Zrozum to wina samych kobiet. Nie noszą burek i przez to prowokują imigrantów. Dla muzulmanina kobieta bez burki to jakby była naga. Lewica nie może o gwałt oskarżyć imigranta bo jest to zwyczajnie niesmaczne. Imigrant jest biednym uchodźcom i jako taki nie jest zdolny do g****u. To leżąca pod nim Szwedka albo Niemka wyrywając się i broniąc przed stosunkiem przeobraża zwykły seks w gwałt. Poza tym czy odmawianie uchodźcy ciała nie jest przejawem rasizmu? Nie chce się z nim przespać bo jest czarny?

Gość gość
SCATor to idiota :D

Gość gość
polskie maciory i homosie i tak będą bronić swoich habibków żenada

Gość gość
Ja tam wolę, żeby ukraincy przyjechali niż islamiści. Mniej problemów - sprawa oczywista.

Gość gość
zażynać i do piachu i spokój

Gość gość
Niemcy to bogaty muzulmanski kraj 3 swiata mieszczacy sie w europie zachodnio srodkowej. Gwalty w Niemczech to zupelna normalnosc jak w Polsce pojscie w niedziele do kosciola.

Gość gość
dno!

Gość gość
Ale to było w ubiegłym roku,i każdy kto chciał to sobie przeczytał,więc nie wiem dlaczego taki temat .....