Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada, zdrady

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, bądź i chłopcy. Na wstępie tylko powiem że jestem kobietą, 23 lata i zawsze pouklada, dobra kobieta. Wspominam o tym bo jestem na dziwnym zakręcie w swoim życiu i przychodzą mi różne rzeczy na myśl.. a więc zakonczylam 4 letni związek jakieś 10 miesięcy temu. Szybko zaczęłam spotykać się z kimś innym ( wiem to nie było madre) i nadal z nim jestem. Jest wspaniały a teraz widzę że jest między nami coraz więcej sprzeczek bądź być może sama ich szukam bo kontakt z byłym niestety odnowilam w tajemnicy. Byly ten ma nowa, mimo to chce sie spotykac. Nie wiem co o tym myslec, ale nie ukrywam że zbyt często były jest w moich myślach. A kogos zdradzac jest okropna rzecza . Nie chce też być ta druga , jakieś doświadczenia z życia własnego dziewczyny?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co on o tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jestem w twoim wieku. Uważam, że powinnaś zerwać z obecnym chłopakiem. Sama czujesz, że to nie to, że było za wcześnie, że poprzedni jeszcze siedzi ci w głowie. Nawet jeśli go to zaboli, to lepsze niż oszukiwanie, zdrada emocjonalna czy fizyczna. Ludzie są teraz strasznymi egoistami, kierują się głównie własną wygodą, nie myślą czy kogoś zranią. Myślę, że to ważnę być zawsze uczciwym i życ w zgodzie ze swoimi przekonaniami. Nawet jeśli na świecie coraz więcej jest zdrad i rozpowszechnia się zepsucie, warto iść w zaparte ze swoimi wartościami.