Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zglosilam dzis na policje kilka tematow i wpisów.

Polecane posty

Gość gość
Coś ci poradzę, nie czytaj tego czego się czytać nie da. Policja nic z tym nie zrobi. Po prostu olej a one w końcu dadzą sobie spokój.

Gość gość
Ja też zgłosiłam na policję ten temat. :)

Gość gość
Który ?

Gość gośćPolicjantka
Dobry wieczór. Próbowała pani zgłosić dzisiaj przestępstwo polegające na dodawaniu wpisów na forum. Wezwalismy pogotowie ponieważ miała pani obłęd w oczach jednak zdążyła pani uciec z komisariatu. W związku z tym została pani uznana za niepoczytalna i został wydany list gończy w obawie przed tym, że zrobi pani krzywdę sobie lub komuś. Podaję rysopis: wzrost niski, figura krępa, włosy tłuste, oczy przekrwione i z obłedem. Ubrana w obcisła bluzkę i leginsy uwidoczniajace każda falde. Ktokolwiek widział proszony o natychmiastowe doprowadzenie do najbliższej jednostki policji lub szpitala psychiatrycznego

Gość gość
i co? policja przyjedzie na kafeterię? :D

Gość gość
Czyli jestesmy bezpieczni? Ja w oknie siedzialam i czekalam na milicje jak zajadzie pod chalupe. To nic. Dobrze ze nikt mnie nie zgarnie . ide soac.

Gość gość
Idziesz srac ? To gazyte wez, sie podetrzy

Gość gość
Tu policja. Miejcie się na baczności 500 plusiary, obgadywaczki teściowych i bratowych oraz wy, staraczki, które zaśmiecacie to szlachetne forum wiecznym pytaniami o test z jedną kreską. Od dzisiaj forum jest monitorowane.

Gość gość
i te co na szwagierki nadaja tez miejcie sie na bacznosci !

Gość gość
Tu policja. Właśnie odbyło się zatrzymanie zboczeńca, bywalca tego działu, który wszem i wobec wylosował o mężu przy badaniu ginekologicznym. Teraz jedziemy aresztować jedną kafeteriankę, która chwalił się że jej konkubent pracuje na czarno i drugą, która wyrażała się niecenzuralnie odpowiadając na temat o 500 plus. Wy będziecie następne. Proszę wyłączyć telefony i zamknąć oczy.