Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zafarbowałam na brąz i wyszedł czarny. czy on się rozjaśni ?

Polecane posty

Gość gość

Zafarbowałam loreal brasil ciemny brąz . Czy on się rozjaśni do brązu ( zle się czuje w takim ciemnym, rano dziś farbowałam) czy powinnam użyć kilka razy przeciwłupieżowy szampon ?

Gość gość
Czy szampon przeciwłupieżowy pomoże ?

Gość gość
Teraz nałoży dekoral kość słoniowa i będzie git.

Gość gość
A jak naloze olej kokosowy jutro godzinę przed myciem to tez powinno trochę zejść ? I będę myć szamponem przeciwłupieżowym

Gość gość
po kilku myciach bedzie jaśniejszy ale jaśniejszy a nie brązowy

Gość gość
Tak i olej i szampon przeciwłupieżowy pomogą.

Gość gość
Ratujcie kobitki... mam na głowie od godziny olej kokosowy a zs chwile ile myć 3 razy głowę przeciwłupieżowym z lidla. Niektórzy na jakichś dziwnych forach piszą ze im się zmył np czarny do brązu a inni piszą ze nie ..: Tylko ni pierwszy raz wyszedł tak ciemny Wiec może jest nadzieja ze jwk się nie wgryzł to zadziałają te dziwactwa wszystkie ?

Gość gość
Ja po myciu ( myłam jakoś o 16, ) mam czarny z brązowymi refleksami (oprócz na końcówkach) i już lepiej bo były 100% czarne ,ale ...: serio mam nadzieje ze zejdzie do brązu bo miał to być ciemny brąz a ja wcześniej miałam średni brąz .... z 4 tony jaśniejszy ..::

Gość gość
Umylam i na koniec zabezpiecze tylko końcówki olejem kokosowym ( zawsze tak robię ) myłam z 3 razy głowę i trzymałam każdy raz kilka minut odpadnie mi głowa coś czuje ale mam nadziej ze z tego czarnego wyjdzie brąz bo już dziś miałam po prostu refleksy brązowe mocno ( ale tylko pod słońce) Wiec jest nadzieja jako ze pierwszy raz takie gowno wyszło. Bo wczensiej miałam dużo jaśniejsze . I farbowałam tydzien temu a teraz znów Wiec mówią ze farba na farbę słabiej trzyma , prawda ? Wiec gdyby to się zgadzało to powinnam mieć Ok włosy....

Gość gość
Kochane rybki mi nie chodzi o jakiś kolor który miałam przedtem czy jasny brąz a po prostu o brąz bardzo bardzo ciemny ... wiec mam nadzieje ze go uzyskam .