Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starszy kochanek a jakosc nasienia

Polecane posty

Gość gość

Od pol roku spotykam sie z dojrzalym mezczyzna ok 50. Laczy nas tylko sex. Zawsze robilismy to z gumka ale ostatnio bylo bez (stosunek przerywany). Zastanawiam sie czy jest mniejsza szansa na ciaze ze wzgledu na jego wiek? Ja dzieci nie planuje w najblizszym czasie. Prosze o opinie.

Gość gość
toż to same zbuki stare... bez obawy...

Gość gość
jak najbardziej jest możliwość zajścia w ciąże seks przerywane to gwarancja ciąży

Gość gość
jak można uprawiać seks z takim staruchem fuuuj

Gość gość
Jak ty go uwiodlas? :-( podrywal mnie pewien 53latek,ja mam 30,poczatkowo nie byłam zainteresowana choć bardzo mi się podobał. I gdy już ją się zdecydowałam to on zrezygnował. Może czułby się tak jakby był ze swoją córka? Albo bal się że zajde w ciążę i zmarnuje mi życie? Nie wiem bo się nie odzywa :-( a może jest impotentem i się tego wstydzi? Co do pytania to możesz zajść w ciążę

Gość GrażynaOpole
Jest możliwe zajście w ciąże. Nawet 70 latek może zapłodnić cię.

Gość gość
Oczywiście ze możliwość zajścia w ciążę jest, nawet prezerwatywa nie daje 100% gwarancji. "Jakość" plemników (żywotność i % ilość zdolnych do zapłodnienia) zależy od wielu rzeczy. Jestem w podobnym wieku i u mnie to wynosi ok 20%. Tak więc nawet gdybym chciał jeszcze mieć dzieci musiałbym się baaardzo starać. A i tak używam prezerwatyw bo to jest okazanie szacunku i dbałości o kobietę. Przecież nie chodzi tylko o ciążę.

Gość gość
Niewiele mniejsza, za to w tym wieku istnieje wieksze ryzyko słabszej jakosci plemników. TZN mogą być wadliwe, co może wpłynąć na zdrowie dziecka.

Gość gość
Mój mąż ma 52 lata a ja 32 , mamy 2 letniego synka. U ciebie jest możliwe całkiem duże ryzyko ciąży, bo jak my zdecydowaliśmy się na dziecko , to wystarczył miesiąc seksu bez zabezpieczeń , z finiszem we mnie i już byłam w ciąży . Następnego nie planujemy , więc jadę na tabletkach a na jesieni zakładam spiralkę.Sam seks jest cudowny i nie wyobrażamy sobie wieczoru bez figlowania.

Gość gość
Do gościa który pisał o 10:30. Wyżej pisałam że facet Chcial się ze mną umówić a potem stchorzyl. Nie wiem o co chodzi. Czy to możliwe że czułby się ze mną jak z córką? Są tacy faceci którzy mają opory przed tym by pójść z młodą dziewczyna do łóżka.. A może już impotencja?

Gość gość
mam 55 lat i spuszczam się nadal obficie, choć sperma nie wypływa już z takim impetem, dwa strzały a reszta wycieka ale jest tego dużo. Aby być w formie pozwalam sobie na wytrysk może raz w tygodniu a resztę dni kochamy się ale tak aby nie było wytrysku, przez to mam ciągle formę i ochotę. Z partnerką stosujemy antykoncepcję - mamy czwórkę dzieci najmłodsze 11 lat nie chcemy mieć więcej ale seks lubimy strasznie. Nie liczyłbym na gorszą jakość nasienia raczej na to, że w porę wyszedł.

Gość gość
ja mam 35 lat mój mąż 49 ... jest kierowcą tira. Kiedy wraca po miesięcznej jeździe przez kilka pierwszych dni zalewa mnie tonami spermy .... pozwalam zalewać mi twarz i usta a na koniec całuję mu jajka i cieszę się, bo wiem, że "trzyma to wszystko dla mnie" i nie zadaje się z tirówkami. A po tygodniu jest już normalnie....