Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyć zdrade?

Polecane posty

Gość gość

Chciałem się was poradzić co zrobilibyście na moim miejscu. Sytuacja mnie po prostu przerosła i co bym nie zrobił będzie to dla mnie bardzo trudne. Mam 25 lat i jestem z 22 letnią dziewczyną od 3 lat, a znamy się z jakieś 10. Mieszkamy osobno na tej samej wsi gdzie każdy każdego zna. Razem z ojcem sprowadzamy samochody i czasami w weekendy wyjeżdzamy do Niemiec. Moja dziewczyna często w takie dni spotyka się z koleżankami i kolegami w remizie. Każdy może tam przyjść, wypić piwo, posłuchać muzyki, pograć w pin ponga czy poprostu posiedzieć. I tak było pewnej ferelnej soboty. Poszła tam z koleżankami, byli tam chłopaki i zaproponowali dziewczynom piwo. Dziewczyny piły, ale wszystkie wyszły gdy przyszła na nie pora, została moja dziewczyna. Siedziała długo było późno nie wiem 22-24. Zostalo z nią 3 facetów w wieku 23-26. Dziewczyna była kompletnie pijana twierdzi, że nie wie co robiła i nic nie pamięta. Skończyło się to na seksie ze wszystkimi trzema. Żeby było ciekawiej zaczęli to nagrywać. Gdyby nie to nawet bym się o tym mógł nie dowiedzieć, jeden z nich którego nie lubie i załaże mu cały czas za skóre wysłał mi to nagranie. Dziewczyna oczywiście zapłakana, błaga żebym jej nie zostawiał, że to pierwszy i ostatni raz. Mówi że to wina alkoholu, że żałuje, że na trzeźwo by tego niebzrobiła. Ale jak trzeba być pijanym żeby dać się przelecieć 3 facetom na raz w dodatku bez prezerwatywy. Dałem sobie czas na przemyślenie tego i nie spotykamy się ostatnio. Patrząc na nią czuje obrzydzenie i wstręt i poprostu nie wierze jak mogła coś takiego zrobić. Nie wierze ze okazała się taką dziwką. Planowałem z nią wspólną przyszłość, mieliśmy niebawem zamieszkać razem chciałem się z nią ożenić i mieć dzieci. Ale teraz nie wiem czy tego chce. Wszyscy na wsi już pewnie wiedzą i jak ja bede sie czuł z tą myślą gdy z nią zostane. Jak się bede czuł jak byç może pewnego dnia znajde ten filmik w internecie albo dostaną go wszyscy moi znajomi. Z drugiej strony chcę ją zrozumieć wybaczyć ale nie wiem czy będę mógł. Ja rozumie że alkohol, ja rozumie że można coś odstawić po spożyciu ale takie coś? Żeby całkowicie puściły komuś hamulce? Co mam zrobić? jest to najdrudniejsza decyzja mojego zycia.

Gość gość
Wiesz, oprocz zdrady musisz sie zastanowic czy ona w ogole jest choc troche odpowiedzialna. Kto normalny pije sam na sam z obcymi facetami? Albo ma tendencje do alkoholizmu albo to typ ktory totalnie jest nieogarniety

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
Ale wiejska szmata :) tak to jest jak lecisz na sam wyglad to moze nawet dawac calej wsi byleby pochwalic sie przed kolegami. Zaloze sie ze ma wlosy zrobione na czarno, solarka i tipsy :) ja to wiem. Taka moda wiejskich qrewek. serio dales sie nabrac ze niby pijana ze nie wie co robi? Ja widzialam podwojnie i wiedzialam. Co i z kim. Tez lubie sex. Ale jak nie chce to nie zdradze. Po alkoholu wybierala pewnie samych ladnych kolegow tak? No wlasnie. Czyli to nie pomrocznosc jasna.

Gość gość
A nic jej nie dosypali? Z takim czymś można zgłosić się na policje. Ciężko mi uwierzyć, że dziewczyna, która do tej pory była spokojna nie padła ofiarą oprawców. Tak to widzę, że mogła dostac jakieś środki i nie być sobą, tzn nie była świadoma, a to może zakrawać nawet o gwałt. Może się wstydzi dziewczyna - bardzo mi jej żal. Ty ją znasz czy przesadza z alkoholem, jeśli był to pojedyńczy incydent to nie wygląda to na jej winę. A Ci goście to jacyś nieodpowiedzialni, zakładając ich dobre intencje to jak widzą, że dziewczyna pijana to się odprowadza do domu, a nie wykorzystuje seksualnie. Ci meżczyżni są nic nie warci, od nich najlepiej z daleka.

Gość gość
No właśnie czasami lubi popijać. Pije więcej i częściej ode mnie. No i rzeczywiście jest nie odpowiedzialna. Dlatego nie wierze, że oni jakoś się do tego przyczynili. Znam ich od małolata. Dobre chłopaki, moi najlepsi przyjaciele(oprócz tego jednego, którego nie lubie, ale wynika to z moich osobistych odczuć, a nie dlatego, że jest jakiś nie wporządku), szanowałem ich do tej pory, mieli okazje to wykorzystali, niestety. Potem ją do domu odprowadzili, to też nie tak, że ją gdzieś zostawili. A cała jej argumentacja, że nie pamięta padła po tym jak powiedziała, że zażyła tabletke dzień po. Chciałbym zrzucić wine na innych, ale znając życie pewnie jest tak jak oni mówią, czyli że to ona wszystko zainicjowała. No nic dziękuje w każdym bądz razie za wasze opinie :(

Gość gość
Dziewczyna po alkoholu sie otwarla i spelnila swoje fantazje sexualne. Na filmiku leży nieprzytomna i urzygana? Pewnie jest jej dobrze i swietnie sie bawi na 3 baty. Po prostu sue do tego przyzwyczai i bierz czynny udział jak chcesz z nia byc, to nie jest ostatni raz, a może tez nie pierwszy, pierwszy o ktorym się dowiedziałeś. Wróżę wam urozmaicone życie sexualne:)

Gość gość
Gdyby ktoś z taką został musiał by nie mieć mózgu.

Gość gość
No skoro nie stroni od alkoholu i jest imprezowa, to chyba brak szans na dobra żonę. Niech się wyszaleje póki jest panna bo na razie za bardzo ja swędzi.

Gość gość
wiesz, kłopot taki, że na wsi plotki szybko się rozchodzą. Ale tu nie chodzi o plotki, tylko o pewne dwie kwestie: 1) Czemu dziewczyna została tam z nimi sama. Bardzo dziwne. Co, inne wychodziły i były mniej pijane? Powiem Ci jako dziewczyna, że jakbym była mniej pijana, to nie zostawiłabym bardzo pijanej koleżanki samej w nocy...A jak były bardziej pijane- dziwne, że jakoś dały radę wrócić do domu, a Twoja nie. Może nie chciała wracać? 2) nie wierz w alkohol. Ja mam bardzo słabą głowę, praktycznie już 1 piwo mnie upija, ostatnio na domówce bardzo dużo wypiłam i byłam mocno pijana, ciężko mi było iść itd., a mimo to rozum miałam dalej trzeźwy. Nawet rozmawiałyśmy o tym z koleżankami i z moim bratem, że nie wiemy, jak bardzo trzeba się upić, żeby dać się przelecieć komuś, bo nam się to nigdy nie zdarzyło. Po prostu zawsze kontaktowałyśmy. Jednej z mojej koleżanek momentami urywał się film, ale nie na długo. Powiem Ci, że alkohol ma to do siebie, że wyzwala nasze prawdziwe oblicze- coś, czego nie zrobilibyśmy na trzeźwo, bo np. siłą woli i poprzez wychowanie zmuszamy się np. żeby się nie puszczać, to robimy to po alkoholu. Bo wtedy puszczają hamulce i zostaje prawdziwa natura człowieka. Widocznie Twoja dziewczyna ma w naturze skłonność do zdrady. To tak jak z hipnozą- można wprowadzić człowieka w stan hipnozy i lekarz może kazać robić mu różne rzeczy, ale jest udowodnione naukowo, że zahipnotyzowana osoba nigdy nie wykona polecenia, które byłoby przekroczeniem zasad moralnych, które ma. 3) Fakt, że sama Ci nie powiedziała. Nie wierzę, że nie pamiętała, może bała się reakcji. 4) sam widziałeś filmik i możesz ocenić, czy leżała pijana bezwolnie, a oni ją gwałcili, czy brała w tym czynny udział. Jeśli brała udział chętnie, to raczej nie była aż tak mocno pijana jak mówi 5) brzydzisz się nią; To zrozumiałe, daj sobie trochę czasu, ale jak obrzydzenie nie minie, to nic z tego nie będzie

Gość gość
Ehhh Autorze ty sie jeszcze zastanawiasz ? Zostaw ja w piz duuu, serio laska toleci zwykla piz da i mowie to sama jako mloda kobieta lubiaca sex bo co innego spelniac swoje fantazje jak sie jest wolnym ale do cholery.nie bedac w związku nie dość ze cie zdradzila to jeszcze z 3 po imprezie w remizie, slyszysz jak, to brzmi ? Tego sie nie zapomina i tego sie nie wybacza a ona dobrze wiedziala co robi i chciala tego, jakby miala choc troche oleju w glowie to by wrocila z kolezankami ...zwykla szmula z niej ot co

Gość gość
Do 9:50 nie rozumiem wgl intencji twojej wypowiedzi do punktu 4 wszystko super i zgadzam siesię w 100% ale w 5 piszesz zeby autor dal sobie troche czasu i ze obrzydzenie moze minie ?! POWINIEN JĄ TOTALNIE ZLAC SZMULE PASKUDNĄ jakby twoj chlopak przelecial 3 laski na imprezie to tez bys sobie dala czas ? Ja na takiego nawet bym spojrzeć nie mogla a co dopiero dotknąć :/ takie zachowanie toto najgorszy zawod dla kochajacej osoby...

Gość gość
Auotorze. Jeden wpis mnie zastanawia. Bronisz "dobrych chłopaków", ale przypominam ci, że ci "dobrzy chłopcy" własnie przelecieli w 3kę TWOJĄ pijaną dziewczynę. Też super sie nie zachowali, a jeżeli uważasz, że wykorzystywanie pijanej kobiety jest w porządku to weź się w głowę puknij. Puściły hamulce? To normalni koledzy powinni ci ją do domu odstawić. Po za tym co to, żeby puszczać własną dziewczynę na imprezy bez faceta, a potem płacz. Miałeś ją w d***e wtedy, masz teraz.

Gość gość
dziś wiem, rozumiem. Ale czasem, gdy się kocha, wiele spraw jest się w stanie wybaczyć, mimo bólu. Też bym chyba nie wybaczyła. Nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji. Ale znam osoby, które wybaczyły. Ale co innego błąd, a co innego puszczanie się po pijaku z 3 "przyjaciółmi" swojego chłopaka. W sumie licho wie, co i z kim robiła wcześniej.

Gość gość
ale przeczytałam, że to niby ona inicjowała wszystko- w takiej sytuacji bym nie wybaczyła. Chociaż "przyjaciele" to też niezłe ziółka, gdzie lojalność wobec kumpla? Jakby była sama obok pijanego chłopaka mojej przyjaciółki, a on zacząłby coś inicjować, to powiedziałabym mu, żeby walnął się w łeb i tyle. Przyjaciółkę bym potem uświadomiła, z kim się spotyka, ale na pewno nie korzystałabym z okazji...

,,No i rzeczywiście jest nie odpowiedzialna. Dlatego nie wierze, że oni jakoś się do tego przyczynili. Znam ich od małolata. Dobre chłopaki, moi najlepsi przyjaciele(oprócz tego jednego, którego nie lubie, ale wynika to z moich osobistych odczuć, a nie dlatego, że jest jakiś nie wporządku)" po pierwsze nigdy się nikogo nie zna w 100% i zazwyczaj największe świństwa wychodzą od najmniej spodziewanych osób, dwa ,,moi najlepsi przyjaciele" hahahha to najlepsi przyjaciele pukają dziewczyny przyjaciół? i nagrywają? I jedna na trzech sorry ale wierzyć mi sie nie chce w to co tutaj pisze. Dla mnie prowo;)

Gość gość
A nie pomyślales autorze ze twoja dziewczyna mogła zostać wykorzystana przez twoich kumpli " dobrych chłopaków" ? Dobrze ktoś napisał pytanie jak ona się zachowuje na tym filmiku, bo jeśli jest otumaniona i nie wladna to jeszcze powinieneś jej pomoc bo została wykorzystana. Jeśli się dobrze bawi i sama chętnie działa to faktycznie nie jest nic warta. Głupio zrobiła ze została tam sama z nimi 3 Ale z drugiej strony może czuła się bezpieczna bo przecież to twoi przyjaciele. A swoją drogą takich przyjaciół to bym się wystrzegala na twoim miejscu

Gość gość
Nie wybaczaj!

Gość gość
Kumple naprawde "dobre chłopaki" mogli ją rypać tak jeszcze przez lata i śmiać sie z niego, a nagrali filmik i pokazali koledze co robi jego kobieta. Gdyby ja odstawili do domu dała by komuś innemu nieznajomemu i na wyjezdzie i nie wiedział by kogo ma w domu.

Gość gość
gość 11.59 - dobry kumel odstawia dziewczynę kolegi do ejgo domu i ostrzega, a dobry facet robi jej awanturę tak, żeby w kości weszło (bez rękoczynów), a potem ją pilnuje. Zamiast pomóc dziewczynie to ją zgnoili, wykorzystali, nagrali filmik i nie pokazali tylko za plecami kolegi się śmiali. Chociaż ten "złośliwy" miał tyle jaj, żeby go oświecić. Przyjaciół trzymaj blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.

Gość gość
dobre chłopaki, odprowadzili ją do domu, żeby ktoś tam jej przypadkiem nie zgwałcił po drodze :P v może szantażowali ją tym filmikiem, a powiedzieli dopiero wtedy, gdy nic nie zyskali v kluczowe jest jej zachowanie na filmiku

Gość gość
No napisałem, że najlepsi przyjaciele, ale zapomniałem dodać że do tej pory. Co do filmiku to jest on krótki ma 1.5 minuty i akurat widać moment "zmiany" i widać na nim, że bierze w tym czynny udział, nie widać po filmiku, że jest pijana. Ktoś też napisał, że to moja wina, że nie powinienem jej puszczać samej, ale jak napisałem czasami jestem w weekendy za granicą i nie mam wpływu na to gdzie jest i co robi. Co do tego, że została bo czuła się bezpiecznie to się zgadzam, bo czemu miała by się nie czuć. Często tam chodzimy i razem i osobno i często też przychodzą same dziewczyny w pojedynkę i nic się złego nie dzieje. Gdyby zrobili to wbrew jej woli to by powiedziała, bo przecież ciążyła by na niej mniejsza wina, a raczej wogóle by nie była winna, ale skoro tego nie mówi, oni mówią że sama chciała i filmik wskazuje na to, że się dobrze bawi to nie mam podstaw żeby sadzić że tego nie chciała. Sama mówi, że ją poniosło, a to że pamiętała potwierdza fakt, że kupiła sobie następnego dnia tabletkę dzien po. A tą kwestię że nic nie pamięta podała chyba jako umniejszenie jej winy. A czemu ten trzeci wysłał mi nagranie? Chciał mi zaszkodzić czy pomóc, tego nie wiem, bo ciężko odczytać jego intencje. Czemu wam to pisze i proszę was o radę? Po to żebym poznał wasze różne punkty widzenia i za to jeszcze raz wam dziękuję.

Gość gość
" i widać na nim, że bierze w tym czynny udział, nie widać po filmiku, że jest pijana. " " Sama mówi, że ją poniosło, a to że pamiętała potwierdza fakt, że kupiła sobie następnego dnia tabletkę dzien po." - co to znaczy poniosło? Albo się ma honor i zasady, albo nie. Mnie nigdy tak nie "poniosło" i żadnej z moich koleżanek też nie. Uwierz mi, są normalne dziewczyny też. A to, że pamiętała o tabletkach dzień po świadczy o tym, że film jej się na pewno nie urwał, więc nie mogła być bardzo pijana. "Gdyby zrobili to wbrew jej woli to by powiedziała" = no właśnie. A nie powiedziała tego, bo pewnie nie widziała filmiku lub wiedziała, że filmik zaprzeczy jej słowom. Czyli świadomie musiała to robić. Beczy pewnie nie z żalu, ale dlatego, że sprawa wyszła na jaw. x To żadna Twoja wina, ździra zawsze będzie ździrą z Tobą u boku czy bez. To zła osoba i szkoda tracić na nią czasu, na pewno nie jest to materiał na żonę. Według mnie tu nie ma czego wybaczać. Znaczy wybaczyć powinieneś, dla własnego spokoju wewnętrznego i żeby łatwiej zapomnieć, ale na pewno odradzałabym dalszy związek z tą panią lekkich obyczajów. W tej kwestii nie ma różnych punktów widzenia, koleś, chcesz mieć tak całe życie? Całe życie chcesz się zastanawiać, czy Cię aktualnie z kimś zdradza??? krótka Twoja nieobecność i już zdrada??? w dodatku wiedziała, że to Twoi kumple, ale są takie perfidne przypadki, że np. przyjaciółka ma romans z mężem itd. No ale to są podludzie, a takim czymś nie warto się przejmować. Jesteś młody, masz szansę poznać kogoś wartościowego i godnego uwagi. Dobrze, że teraz wyszło, jaka jest naprawdę, a nie po ślubie

Gość gość
w 100% zgadzam sie z 18:40 - nic dodać nic ująć ;) facet mniej jaja kopnij szmule w zad ! z twoich wypowiedzi mozna wyniknąć że naprawde normalny fajny chłopak z ciebie i napewno znajdziesz jeszcze niejedna fajną dziewczyne ;) głowa do góry i trzymam kciuki !

Gość Loraxo
Autorze. Ludzie po alkoholu nie są sobą i popełniają błędy. Nie oceniaj pochopnie, bo jeżeli Twoja dziewczyna była wcześniej spokojną osobą i nie przejawiała chęci skoku w bok, wszystkiemu mógł być winny alkohol i natrętni koledzy. Osobiście, byłam parę razy na "imprezie" w remizie i też zostałam dłużej ze znajomymi brata i sąsiadami dziadków. Wiem jak buracko potrafi się takie towarzystwo zachowywać. Ja wtedy na szczęście nie byłam aż tak pijana i powiedziałam im parę niemiłych słów, po czym wybiegłam. Nie wspominając, że nie chcieli mnie wypuścić i musiałam być agresywna i się wyrwać! Powiem tak - Twoi koledzy prawdopodobnie nadużyli jej zaufania. To normalne, że chciała zostać z paroma chłopakami, nawet by połechtać swoje ego, skoro od dłuższego czasu się z kimś spotyka. Możliwe, że nie potrafiła powiedzieć "nie". Jak już ktoś wyżej napisał - jeżeli dziewczyna kumpla jest pijana, to odprowadza się ją do domu, a nie korzysta z okazji! Nagrywając filmik (i prawdopodobnie rozsyłając go każdemu) złamali prawo. Moja rada - wyślij to dziewczynie i każ jej z tym iść na psy. Tak, na policję. Zniszczyli jej reputację, co może trafić pod niszczenie dobrego imienia, tudzież pomówienie. Nie są Twoimi przyjaciółmi, a zwykłymi gnojami, więc niech im to da nauczkę. Tak samo jak i ona jesteś źródłem pośmiewiska w tym ograniczonym towarzystwie. Ona może powiedzieć, że ją zgwałcili, raczej nikt na wsi nie będzie bronił mężczyzn, którzy w 3 bzykali kobietę. :-)

Gość gość
Współczuję... ale po tym co piszesz wynika że brała w tym aktywny udział... masakra... napewno nie został bym z taką laską... d******py na prawo i lewo a Ty myślisz że żona? matka?? Kuwa... może i tak ale nie z Tobą... tylko z kimś kto nie będzie wiedział o tej sytuacji... uciekaj od niej bo będziesz miał przerąbane życie z kimś takim.... nie daj boze kiedyś dziecko znajdzie filmik mamusi... wydajesz się fajnym chłopakiem... z nią szczęśliwy nie będziesz...bo ciagle będziesz miał to przed oczami... a ona widać żądna wrażeń...więc ani jej wierzyć ani ufać... życzę mądrego wyboru...

Gość gość
wczoraj alkohol to żadne wytłumaczenie. Żadne. Co, pijaków, którzy zabijają kogoś na drodze pod wpływem alkoholu, też należy tłumaczyć, że popełnili błąd, że to wina alkoholu, że przecież nie potrąciliby kogoś na trzeźwo, że nie byli sobą i nie myśleli logicznie? Nie. W dodatku jakoś nie każdy jeździ po pijaku. Czemu? Bo są odpowiedzialni, bo cenią życie swoje i innych, bo przestrzegają zasad i norm społecznych. Bo nie chcą stwarzać niebezpieczeństwa i kogoś zabić- czyli mają przed rozpoczęciem picia i kierowaniem po alkoholu świadomość, czym to się może skończyć. Dziewczyna, która upija się mocno, też na pewno ma taką świadomość. Każdy z nas wie, jak hamulce mogą puścić. Ja wiem, że jak pójdę na imprezę do klubu, upiję się, albo przyjmę drinka od nieznajomego, to źle to się może skończyć. Dlatego nigdy tego nie robiłam. Za to owszem, widziałam pijane dziewczyny w kiblu żeńskim wchodzące do wspólnej kabiny z jakimiś kolesiami.. były biedne, pijane, nie miały świadomości? To jak to się stało, że ja wcześniej miałam tę świadomość i nie dopuściłam do tego, żeby tak się upić? Bo NIE CHCIAŁAM tego. Dziewczyna autora owszem- chciała się upić i chciała się dobrze bawić. Nie myślała o konsekwencjach, albo może i myślała, tylko nie przypuszczała, że to się wyda.. nic by autorowi nie powiedziała, dalej udawałaby przykładną dziewczynę i dobry materiał na żonę.. Idąc tokiem myślenia, że każde zachowanie po alkoholu można usprawiedliwiać, to zacznijmy zaraz usprawiedliwiać zabójstwa, różne patologie, przemoc itd. Przecież koleś, który po pijaku katuje żonę i dzieci nie jest tak naprawdę zły, przecież był wcześniej spokojny, dobry, a ludzie po alkoholu popełniają "błędy"... Ludzie, nie popadajmy w paranoję.. nie dajmy sobie wmówić, że alkohol usprawiedliwia puszczanie się.. Jestem dziewczyną i jakoś nigdy nie upiłam się do tego stopnia, żeby nie kontrolować zachowania, żeby urwał mi się film czy żeby dać się przelecieć komuś na imprezie. Można? można. To dlaczego autor ma się zadowalać czymś gorszym, skoro może spotkać w życiu lepszą dziewczynę? P.S. Jeśli laska już tak bardzo pije (sam autor powiedział, że dużo i często), to zastanowiłabym się, co będzie za kilka lat.. znam kobietę, która jest alkoholiczką i urządziła piekło w domu swoim córkom i swojemu mężowi.. v "Nie wspominając, że nie chcieli mnie wypuścić i musiałam być agresywna i się wyrwać!"= koleżanko z remizy, mówimy tu o sytuacji, kiedy dziewczyna autora sama wychodziła z inicjatywą i nie była do niczego zmuszana, co widać na filmiku. Swoją drogą- super masz znajomych, jak z jakieś patologii. No ale każdy obraca się w takim środowisku, w jakim chce. Znając świat, pewnie po tej akcji na następną imprezę do remizy leciałaś dalej jak na skrzydłach.. v "To normalne, że chciała zostać z paroma chłopakami, nawet by połechtać swoje ego, skoro od dłuższego czasu się z kimś spotyka" naprawdę normalne? Ja od 2 lat mam chłopaka i jakoś nie mam takich potrzeb.. v "wyślij to dziewczynie i każ jej z tym iść na psy. Tak, na policję. Zniszczyli jej reputację" = sama sobie zniszczyła reputację. Jak filmy pornograficzne są nagrywane, to jakoś żadne prawo nie jest łamane. Przecież wtedy obie strony chcą seksu, nikt ich nie zmusza. Dziewczyna nie była zgwałcona. Pomówienie? Pomówienie to mówienie nieprawdy, zmyślanie czegoś na temat kogoś. Dziewczyna autora to puszczalska k***a i to nie jest żadne pomówienie, tylko fakt. Owszem, "przyjaciele" autora to też gnoje, no ale jak suka nie da, to pies nie weźmie. Mieli okazję, skorzystali. Sami pewnie nie mają dziewczyn, poza tym nikogo do niczego nie zmuszali. v "Ona może powiedzieć, że ją zgwałcili" = :P no tak, zwłaszcza, jak pomówi ich o gwałt (to już jest moja droga karalne), a potem każdy zobaczy filmik, na którym im się radośnie i z własnej woli oddaje. :P masz chyba mniej niż 15 lat, bo nie wierzę, że więcej. Najlepiej to zawinić, zrobić coś złego, a potem zmyślać, wykręcać się i zwalać winę na innych (niszcząc komuś życie- za gwałt idzie się do więzienia). Żałosne..

Gość gość
No autorze z taką kobietą normalnej rodziny to Ty mieć nie będziesz. Moim zdaniem nie warto się w coś takiego pakować. Znajdziesz Kogoś wartościowego i ułożysz sobie życie. A Ona raczej się stoczy...już zaczęła... nie wybaczaj.

Gość gość
No i autor nam znikł ;-)