Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny, bo każdą wymagała modela z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

niestety

Gość gość
takie są wymagania kobiet

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
chciałbym mieć dziewczynę

Gość gość
Jak się zachowujesz wśród kobiet? , przykładowo podchodzisz lub znajdujesz gdzie się znajdują kobiety i ? chce poznać przyczyny

Gość gość
Zachowuje się zwykle normalnie jestem miły, sympatyczny dla nich, uśmiecham i czasem żartuje. Gdzie poznawałem wcześniej w szkole, na ulicy, w klubie potem na portalach randkowych, czatach, gg.

Gość gość
Wszystkie kobiety które poznałem chciały niewiarygodnie przystojnego faceta.

Gość gość
Nawet koleżanki mi powiedziały żeby być w związku musisz być bardzo przystojny

Gość gość
Oj tam ,oj tam :-) Trochę pewności siebie! Gdy poznałam mojego męża był zapryszczonym chuderlakiem. Pokochałam go za jego osobowość. Poznałam go w klubie. Bylismy jeszcze bardzo młodzi. On był pierwszym którego tam spotkałam i który autentycznie się o mnie troszczył - a nie jak wszyscy - chciał przelecieć. Zaintrygował mnie. Problemem była jego nieśmiałość. W sumie ja wyrwałam jego a nie on mnie. Dodam że był biedny jak mysz kościelna (nie poleciałam więc na kasę).Jakis czas go utrzymywałam i pomogłam mu stanąć na nogi. Nie liczy się wygląd i zasobność portfela. Kobiety kochają troskliwych, czułych facetów. Zawsze marzyłam o "modelu" a pokochałam gościa zupełnie nie w moim typie. Od tamtego czasu minęło jakieś 13 lat. I nic się nie zmieniło. No może jedno - skubaniec wyprzystojniał i laski na niego lecą ;-) Ale nasze uczucia nadal kwitną. Nie poddawaj się. Gdzieś tam czeka na ciebie twoja jedyna. Tylko dla odmiany nie szukaj modelki.

Gość gość
Jedna rada odemnie, nawet jak kobiety ci się nie podobają są brzydkie otyłe i takie tam, nigdy nie okazuj tego, musisz być tak samo towarzyski miły jak do tej co się ci podoba, istnieje coś takiego jak solidarność według nich. Nie używać słownictwa brzydkiego. Kobiety lubią śmiałych , zaradnych, musisz czynami i zachowaniem pokazać że jesteś facetem , ale tez nie pod butem czy pantoflarzem. Zmień środowisko, pracę gdzie więcej kobitek:) co do czatów nie pomogę ci co z tego ze z 5 czy więcej będziesz pisał i tak jest niewypał trzeba by z 20 albo więcej pisać aby znaleźć tą jedną a czasu i pisania , szkoda patrzyć w ten monitor.

Gość gość
To jestem towarzyski, miły do mało atrakcyjnych kobiet mi nie przeszkadza, otyłość, nadwaga czy trądzik.

Gość gość
Dziewczyny twierdzą, że jestem bardzo miły nie zdarza mi się używać wulgaryzmów przy kobietach.

Gość gość
To nic nie da, bo wszystkiego już próbowałem każda chce typowego ciacha jak z telenoweli brazylijskiej.

Gość gość
Przypomnę 13lat się staram o dziewczynę. Nie mam żadnych pryszczy wcześniej też nie miałem cera czysta bez trądziku.

Gość gość
Od czasu gimnazjum zauważyłem, że dziewczyny kleiły się najładniejszych chłopaków w całym gronie te ładne, przecietne czy brzydkie reszta dla nich nie istniała.

Gość gość
Znajdź kolegę co ma powodzenie i niech cie nauczy a nawet zrobi za ciebie swatkę. Taka rada na krótko i skuteczna. Wygląd ma znaczenie ale uczucia kobiety i wrażliwość przewyższa i na tym się skup raczej nauczysz trzeba mieć dobrego nauczyciela )

Gość gość
Jaja sobie z as robi. A wy dalej mu piszecie. :D

Gość gość
Nic to nie da, bo jak nie masz wygląd u ciacha to zapomnij o związku. Przerabiałem to wiele razy.

Gość gość
Musze cie pocieszyć czym będziesz starszy tym jest większe powodzenie jak wino , przeciwieństwie do kobiet gdzie są starsze i trudniej im znaleźć wybrać już nie mają w czym.

Gość gość
gość dziś nie sądzę im starszy tym mniej atrakcyjniejszy dla kobiet

Gość gość
Za małego narzekałem dlaczego się mną tak interesują miały obsesje na moim punkcie nie dawałem sobie rady teraz narzekam na brak powodzenia.

Gość gość
Podejdź do któreś i powiedz jej że chcesz z nią pójść na pizze i się umówcie :), nie pisz o modelach i modelkach życie jest życiem, praca dom itd. Musisz być szczery otwarty i nie pozwól aby się nudziła.

Gość gość
Haha na pizze się nie zaprasza kobiet, bo są na wiecznej diecie bezglutenowej.

Gość gość
Nie umówi sie ze mną bo nie wyglądam jak model, ciacho. Dla nich wygląd tak się liczy, że musi wygladać tak żeby zachwycać każdą kobietę na przejściu.

Gość gość
Uwierz jak do restauracji to się wystraszy na pierwszy raz, będzie myślała że czegoś oczekujesz np sexu za 1 razem,wystraszysz ją.

Gość gość
to wina kobiet, że wymagają bóg wie czego przecietny facet to dla nich brzydki, przystojny-przecietny

Gość gość
gość dziś Głupoty piszesz do restauracji zaprasza facet z klasą nigdy bym dziewczynę na pizze.

Gość gość
Mam tylko 5% szansy na dziewczynę z każdym rokiem będzie dużo gorzej znaleźć kogoś, bo nie wyglądam wiecznie młodo. Nie mam zamiaru chodzić co tydzień do kosmetyczki i wydawać 3000zł miesiecznie na wygląd żeby mieć dziewczynę.