Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężowi odbiło gdy zrobił doktorat. Znacie tego typu ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Na wszystko ma odpowiedz i mam wrażenie ze wszystkich ma za głupich.

Gość gość
znam moją sąsiadkę ;) kiedyś była normalną kobietą, teraz się po prostu wywyższa, słownictwo jakby się jej zmieniło, taka paniusia ę ą ;) tylko że ona ma tytuł wyżej niż doktorat, nie wiem dokładnie, za głupia na to jestem :classic_cool:

Gość gość
Ja mam doktorat, ale nie paplam i tym na prawo i lewo. Tylko moi najbliżsi wiedzą. Pamiętam, gdy do mojej klasy weszła Pani dyrektor i mówię jej, ze udało mi się obronić itd. A ona do mnie "Tak, tak gratuluję. Proszę posprzątać sobie na zapleczu, bo widzę tam mały bałagan:P" Od razu spadlam z oblokow na ziemie:)

Gość gość
Widocznie wyksztalcony duren z niego.

Gość gość
Mój mąż ma doktorat, jest normalnym bardzo przyjemnym facetem, wszyscy świetnie się czują w jego towarzystwie i na nikogo nie patrzy z góry, ma w sobie dużo empatii i wrażliwości. Nasz sąsiad jest po zawodówce, nie jest głupi tylko on ma zawsze dla każdego dobrą radę, zawsze wszystko wie, potrafił nawet dyskutować ze mną o wyższości podpasek nad tamponami:-) myślę więc że tu bardziej o charakter chodzi a nie wykształcenie.

Gość gość
Mój mąż ma doktorat, nie wywyższa się. Ktoś napisał, że to kwestia charakteru i tu leży problem. Pogratuluj mężowi, podaruj super prezent i ściągnij na ziemię :)

Gość gość
znam moja byla przyjaciółka :(