Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie czy dużo wydajecie na pielęgnacje twarzy? Czy drogie kremy sa lepsze?

Polecane posty

Gość gość
30 zl na mydelko naturalne z Manny

Gość gość
Ja używam tylko mydła siatkowego i oleju kokosowego. Te drogie kremy o d**e rozbić

Gość gość
Od kiedy przestalam wydawać na kosmetyki to skórę mam lepszą. Inwrstuje w ziola. Czystek, ostropest (to moj nr jeden na przebarwienia), witamina c i witaminy b complex. Olej kokosowy jako balsam. Jedyne co kupuje bez zastanowienia o sklad to kosmetyki kolorowe- czasem trzeba zrobic makijaż

Gość gość
Nie uzywam żadnych kremów bo zapychaly mi skore

Gość gość
No właśnie ja często wydaje ponad 100 zł na podkład bądź krem. Kupuje rownież te tańsze nie mam problemów by je używać. Bardzo korci mnie kupienie kremów które kosztują 300 zł słoiczek ale nie wiem czy warto tyle inwestować bo w sumie krem na dzień i na noc to juz kwota 600 zł a jeżeli chce sie jakieś serum to juz z 900.

Gość gość
Nie używam kremów tylko dobrze się odzywam.

Gość gość
ja mam bardzo problematyczna skore dlatego stosuje kremy estee lauder. Gdybym nie miala tych problemow to bym tanie stosowala.

Gość gość
Nie uzywam ani podkładów ani kremów i tez uważam ze trzeba dobrze się odżywiac bo na skore ma wpływ to co jemy a nie kremy. I tak umrzesz i żadne kremy za 300 zł nie uratuja cie od starosci i śmierci. A jak masz za dużo pieniędzy to daj biednym dzieciom, większy zrobisz pożytek

Gość gość
zdrowe odzywanianie nic nie daje jak sie ma prawdziwe problemy skorne. Zadne witaminy, diety i inne cuda nie zadzialaja.

Ja raczej kupuje kosmetyki z nizszych polek, czy to do pielegnacji czy do makijazu, staram sie wybierac produkty tansze, ale trwale czy tez z dobrym skladem. mam spore problemy z podkladami, bo strasznie mnie zapychaja. Znajoma mi doradzila przejscie na kremy bb. Wybralam BB Cream Beauty Balm z Golden Rose, ktory ma bardzo lekka konsystencje, nie zawiera oleji i parabenow, wiec nie zapycha i w wygladzie mojej cery golym okiem widac roznice. i taki krem nie jest drogi, kosztuje napewno mniej niz 30 zl.

Gość gość
Właśnie ze daje bo problemy skórne biorą się ze złej diety

Gość gość
Nie koniecznie dieta ma, aż tak straszne znaczenie. I to chyba temat nie o problemach z cera typu trądzik itd tylko zmarszczki. Znam wiele osób które ćwiczą i odżywiają sie super zdrowo i maja problemy z cera