Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robot bebo fisher price

Polecane posty

Gość gość

Mamusię, czy robot bebo ten od Fishera jest dobrym lrezentem dla 3 letniej dziewczynki? Bo kurcze teraz córka ma 2,5 roku, wcześniej jakoś nie myślałam o tej zabawce. Chciałabym jej kupić na urodziny w październiku, ale czy nie będzie na to za duża? Teraz nie mam kasy na tak droga zabawkę

Gość gość
Moje dziecko 8 miesięczne ma tego robocika i naprawdę fajny codziennie się nim bawi,świeci różnymi kolorami co przykuwa uwagę dziecka ,śpiewa i kiwa się na boki zachęcając dziecko do ruchu,myślę że dla starszego dziecka ta zabawka będzie odpowiednia bo starsze dziecko może tańczyć i bawić się razem z nim,i myślę że mojemu małemu też jeszcze sporo wytrzyma

Gość gość
Ale czy na 3 urodziny to już nie będzie za duża ? Obawiam sie, że tak;(

Gość gość
Jasne, że za duża...

Gość gość
Zabierz ją do sklepu zorientuj sie co ją interesuje

Gość gość
Ja mam tego robota...córka dostała go majac 8 mcy, teraz ma równo 2 latka. Bawiła się nim przez tydzień po dostaniu, później przez miesiac nie, póżniej przez miesiąc tak, a póżniej przez 2 tyg jak miała 17 mcy. Czasem go włączy na parę minut, raz na 2-3 tygodnie. Uważam, że dla Twojej 3 letniej córki jest stanowczo za póżno na tego robota, na opakowaniu jest przedział 9-36 mcy.