Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rooose123

Bonadea

Polecane posty

Witam Pani ginekolog przepisała mi tabletki antykoncepcyjne BONADEA, dodam, że mam 17 lat i są one moimi pierwszymi tabletkami tego typu, dostałam je ze względu na wyregulowanie miesiączki, trądzik, i "komfortowe" samopoczucie. Wzięłam 4 tabletki, pierwszego dnia miesiączki wzięłam pierwszą, miesiączka trwała mi zaledwie 3 dni. Pojawiły się na mojej twarzy pojedyńcze krostki, nie wiem czy to ze względu na rozpoczynający się okres, czy na jakieś skutki uboczne branych tabletek. Dodatkowo martwię się o swoją wagę czy nie przytyje przy braniu tabletek jak i ewentualnym odstawieniu, jestem niską osobą także byłoby to odrazu widoczne. Zastanawiam się czy mogłabym je odrzucić bo tych 4 dniach bez żadnych konsekwencji, za bardzo nie wiem co mam zrobić w tym temacie, prosiłabym o poradę i odpowiedź na pytania wymiemione w mojej wypowiedzi. Dodam, że nie stosuje żadnej diety i lubię sobie pojeść fast foody czy słodyczę, ale jednak zależy mi na zgrabnej sylwetce i nie wiem czy nie strace jej jeszcze bardziej przez tabletki Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedz Pozdrawiam

Gość gość
W sumie nic nie ryzykujesz i ja na Twoim miejscu poczekałabym trochę, mi przy tabletkach belara się wszystko regulowało 3 miesiące i to podobno tyle ma trwać. Co mogę powiedzieć to faktycznie cera po tych 3 miesiącach na plus, waga stoi w miejscu, miesiączek praktycznie nie mam i to też na plus.