Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ostudzić uczucie faceta? Zakochał sie we mnie....brat!

Polecane posty

Gość gość

oczywiscie cioteczny ale i tak jest to bliska rodzina. Jest starszy o kilkanascie lat.Jestem załamana. To trwa już kilka lat. Powiedział, ze zawsze mu się podobałam i moze mowil prawde. Jak bylam dzieckiem to rzadko sie widywalismy ze wzgledu na to,ze mieszkal na drugim koncu Europy ale jak juz przyjezdzał to zawsze mnie faworyzowal.Nie swoje rodzeństwo, nie moją siostre czy mojego brata tylko MNIE. Poswiecał mi duzo uwagi, cieszyl sie z kontaktu. Zawsze byl bardzo mily dla mnie , ale nie pomyslalabym ze to ma jakis podtekst.. Jak doroslam , tzn mialam 14 lat zobaczylismy sie po dluzszej przerwie. Zachowywal sie dobrze,ale spojrzenia go zdradzały. Gdy opowiedzialam o tym ze sie zakochalam to tez nie byl zadowolony.Po 3 latach spedzilismy razem wakacje, tzn on ze swoja rodzina byl w Europie i widywalismy sie w gronie rodzinnym, czasami sami gdzies wyszlismy,wtedy też pobił chłopaka który mnie zdradził,mowi ze moglby za mnie zabic. Nigdy do niczego nie doszlo, nie wiem czy chciał czy nie, jest dość nieśmiały, ale i tak bym odmówiła, bo dla mnie to jest chore. Ucielam to w zarodku ale czasami jeszcze sie widujemy i widze, ze on wciaz cos do mnie ma. Zony nigdy tak nie kochał jak mnie. Nie wiem co robic, bo rodzina się domysla, nie chce zeby sie podzielila na pol, najgorsze jest to,ze on zjezdza na stałe w czerwcu i spotkania rodzinne beda nieuniknione, na bank bedzie szukal mojego towarzystwa i celowo aranzowal spotkania. Co robic?

Gość gość
Sama masz chcicę, na pewno się teraz masturbujesz :classic_cool:

Gość gość
Nikogo nie ma na forum?

Gość gość
To prawda, ale doradź co mam z tym zrobić :-(

Gość gość
Spieprzac nieudaczniki.

Gość gość
A co ty masz niby zrobic ? Jak sie zakochal toi jego problem ty to zlewaj totalnie a jak juz bardzo chcesz cos zto tym zrobic to pogadaj z nim ze nie zyczysz sobie jakichkolwiek zachowań wzgledem niego ktore moglyby swiadczyc o jego uczuciu... albo na imprezach rodzinnych zachowuj sie jakos dziwnie tak zeby sie odkochal hehe nie wiem obzydliwie wydmuchuj nos smiej sie. Chrumkajac czy cos xD

Gość gość
brat pit i siostra penisów.

Gość gość
hahahaha padłam,dzięki :D No spróbuje może tak zrobić, nie wiem juz naprawdę. On oprocz spojrzen i tego ze za mna lazi niby przypadkiem jakos specjalnie sie nie ujawnia, dopiero sam na sam .To nie jest jakis napalony idiota, znam go dobrze, to dobry chlopak, troche niesmialy dlatego jakos nie potrafie go op******ic, byloby latwiej gdyby byl spoza rodziny. Mamy dobre kontakty a takie cos moze je zepsuc...Ciotki niby zartowaly ze chyba sie zakochal, a jego zona tez na mnie tak dziwnie patrzy. 😭

Gość gość
Prowo. Nie pisze się brat, ale kuzyn. Tytuł tematu pod publiczkę. Żałosne.

Gość gość
Nie prowo, naprawdę mam na niego ochotę i nie wiem jak sobie z tym poradzić :-(

Gość gość
Nie masz u mnie szans szm..to

Gość gość
Nie mów tak, wyjadę z tobą na zachód, tam to jest normalne nawet z rodzeństwem ❤️

Gość gość
22:36 provo czy nie , mozna uzywac obu okreslen , brat cioteczny czy kuzyn to prawie to samo