Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego kobiety nie chcą prawików ?

Polecane posty

Gość gość

Skopiowany tekst nie mojego autorstwa z innego forum który dobitnie pokazuje tego istotę, oraz ukazuje że i dlaczego kobiety tego typu (niestety to większość) są żałosne. "Kobiety nie lubią prawiczków bo to oznacza niewinność, brak doświadczenia, umiejętności, słabość. To są cechy cenione u kobiet. U mężczyzn wzbudzają politowanie i wzgarde do niemęskości. Prawiczek to tylko jest dobry jako trofeum dla starszej panienki która już wiele przeżyła, a teraz dowartościowuje się zdobyciem młodego, przystojnego leonardo który jeszcze niczego nie wie. Jako męzczyzna masz być, umieć, chcieć, dawać. Kobieta ma jedynie być i masz być od niej lepszy, ma od ciebie czerpać wartość. Jeśli nie potrafisz, ona nie da nic od siebie. Odrzuci jako nierokującego, wadliwego. Jakby kobiety umiały dawać, to pasowałby im naprawdę przeciętny chłop. Mogłyby zrobić z niego KOGOŚ. Współpracą. Ale po co? Lepiej czekać na gotowe."

Gość gość
kobieta to jedynie kawał mięsa i dziura do seksu juz wkrótce wszyscy to zrozumiecie gdy dojrzejecie by poznac łaske Allaha

Gość gość
ja jak umrę chcę mieć w raju swoich 72 prawiczków !!!!!!!!!!!

Gość gość
Co trudna prawda boli ? Dlaczego nikt nie odpowiada ?

Gość gość
Znowu ty. Wyjawię ci sekret. Na ogół nie lubimy prawiczków, bo są aspołecznymi mizoginami, którzy szukają każdej okazji do wyładowania się na kobietach za brak zainteresowania. Większość prawików to socjopatyczne odrzuty społeczne, ciebie i twoje nienawistne posty włączając.

Gość gość
Ja wiem, że na pewno nie chcę mizogina, który spędza połowę swojego życia na roztrząsaniu dlaczego kobiety go nie cierpią.

Gość gość
Przecież wy właśnie na mizoginów głównie lecicie. Po czym ja dostaniecie od nich w dupę, to lecicie z pretensjami do tych którzy was szanują.

Gość gość
Kto nie chce to nie chce, takie z doświadczeniem to czasem nie chcą bo szukają takiego co bedzie wiedział co i jak. A te szanujące wolą prawiczków i razem dochodzić do wszystkiego.

Gość gość
Tak, tak, to twoja standardowa śpiewka. Kobiety lecą na Greya. Kobiety lecą na Hitlera, Stalina, Mussoliniego, Teda Bundy'ego i Conana Barbarzyńcę. Wredne kur/wy, wszystkie lecą do potworów, a potem przychodzą zbite do biednych, rycerskich prawików po opiekę. Ten szkaradny czyn na pewno popełnia 99% kobiet. Skończ waść, wstydu oszczędź.

Gość gość
No pewnie dlaczego wszyscy wymienieni przez ciebie panowie dymali na potęgę, a Newton, Kopernik, Tesla, Da Vinci umarli jako prawiczki ?

Gość gość
Bo byli gejami.

Gość gość
To zależy w jakim wieku prawików. Prawiczek 20 lat jest słodki, ale 30-letni to musi być z nim coś nie halo. Ale mężczyźni mają jeszcze gorsze podejście. Chcą 20-letnią dziewicę a co do dziewic po 30... oni nie lubią żadnych kobiet po 30, ani dziewic ani doświadczonych.

Gość gość
kobiety chcą prawiczków, bo tacy się szanują i czekają z seksem, nie zdradzają zazwyczaj i są zawsze wierni.

Gość gość
nikt nie chce nieprawiczka bo tacy się puszczają ,traktują laski jak worek na sperme, myślą przyrodzeniem, nie czekają z seksem tylko chca zamoczyć.

Gość gość
prawiczek to wartościowy facet z zasadami

Gość gość
Widze ze prawda jest bolesna dla kobiet jak zawsze zreszta. Bo gosc napisal tylko prawde ktora jak widze strasznie zabolala kobiety, wiec rzucily sie z miesem na autora, w glebi przyznajac mu jednak racje. Nieprzypadkowo jednak Grey tu zostal wspomniany.

Gość gość
Kobiety nobilitują doświadczenie seksualne, a potem narzekają, że zostały skrzywdzone, zdradzone.

Gość gość
Podbijam temat bo ciekawy.