Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z oddali

Nie wiem jak można nie chcieć mieć dzieci.

Polecane posty

Gość z oddali

2-letnia córeczka przytulona spontanicznie do mego kolana jedna sekunda jej miłości waży więcej niż wieczność kosmosu

Gość gość
Normalnie, ludzie mają różnie priorytety, marzenia, potrzeby.

Gość gość
Feminazistki wierza, ze zapiertalanie w korpo wyklucza posiadanie bahorexa

Gość gość
zejdź na ziemię wiecznosć nawet i kosmosu nie ma wagi, więc nie pisz populistycznych łzawych bzdur zapisz sobei ten temat bo ci się przyda chwila wspomnoenia jak ci to dziecko zacznie pyskować, kase podbierac z portfela, wyzywać i stawiać wszystkich innych ponad tobą, ty będziesz i juz jesteś służką jej i tyle

Gość gość
a ja nie wiem jak mozna chciec miec dzieci!!!??? i co teraz???? nie wiem tez, jak mozna byc tak ograniczonym, zeby nie rozumiec, ze kazdy jest inny i ma inne potrzeby????

Gość gość
Ja nie lubię ani zapier/dalania gdziekolwiek ani przy dzieciach, cenię za to wolność i niezależność, choć wiem że tak naprawdę to mam jej namiastkę a może nie mam jej wcale, jednak o ile mogę, to staram się nie robić czegoś pod czyjeś dyktando. Nie chcę mieć dzieci, znosić trudów, ciąży, porodu i przede wszystkim ogromu odpowiedzialności, niekoniecznie chcę przekazywać geny o których nie wstydzę się powiedzieć, że nie są zbyt specjalne. I co mi kto zrobi?

Gość gość
Normalnie, teraz coraz więcej małżeństw ich nie chce, bo po co.

Gość gość
Nie wiem jak można nie chcieć mieć kotki. 5-letnia koteczka przytulona spontanicznie do mojej reki jedna sekunda jej miłości waży więcej niż wieczność kosmosu .... i co? widzisz tak też można :P

Gość gość
Tyle dajesz dzieciom ile sam dostałeś.

Gość gość
jak ci to dziecko zacznie pyskować, kase podbierac z portfela, wyzywać i stawiać wszystkich innych ponad tobą X Takie zachowania cechują współczesne rodziny gdzie dzieciak chodzi z kluczem na szyi i jest wychowywany przez ulicę. W normalnej rodzinie gdzie jest ciepło i miłość takie zachowania nie występują. Autorka (może Autor?) zalicza się pewnie do tej drugiej grupy.

Gość gość
Wiecej zlego niz dobrego na tym swiecie wiec nie warto.

Gość gość
dzieci, żeby były później robolami za najniższa... szkoda życia marnowac

Gość prawi 114
nie chca dzieci , bo te one musialby sie zderzyć z rzeczywistoscią.. Zycie to nie jest bajka

Gość gość
Opiekowałam się niemowlęciem przez parę miesięcy i wspominam to jako torturę. Myślałam, że wykończę się psychicznie. Można nie chcieć, oj można.

Gość gość
Niom... jedna sekunda uśmiechu dziecka a twoje godziny na szykowanie jedzenie, karmienie, mycie, usypianie, przynoszenie wody do picia, nocnika, znowu usypianie, odprowadzanie do łóżka, usypianie, odprowadzanie do łóżka, usypianie... Bo się porzygam. Mam dziecko. Gratuluję sobie że się nie śpieszyłam z decyzją (wiedziałam że będzie kijowo). Świetnie rozumiem że można nie mieć pasji do zasuwania. Oczywiście korzyści też są.

Gość gość
Moje doświadczenie z poczuciem bycia na uwięzi podczas opieki na niemowlęciem skłania mnie do cholernie poważnego przemyślenia, czy aby na pewno kiedykolwiek chciałabym kogokolwiek wychowywać. Pamiętam, że czułam autentyczną rozpacz, tak bardzo nie chciałam się nim zajmować.

Gość gość
Nie stać mnie na dziecko głupia krowo, zresztą i tak bym nie chciała, wole koty

Gość gość
gość wczoraj Nie wiem jak można nie chcieć mieć kotki. 5-letnia koteczka przytulona spontanicznie do mojej reki jedna sekunda jej miłości waży więcej niż wieczność kosmosu .... i co? widzisz tak też można :P x Typowe myslenie zoofila :O

Gość gość
@ gość wczoraj wiecznosć nawet i kosmosu nie ma wagi x a kosmizny znak zodiaku WAGA?

Gość gość
@ gość wczoraj wiecznosć nawet i kosmosu nie ma wagi x a kosmizny znak zodiaku WAGA?

Gość gość
Można nie chcieć. Patologiczna rodzina, brak dobrych wzorców. Zmaganie się z własnymi problemami psychicznymi z powodu destrukcyjnego dzieciństwa, gdzie życie to udręka. Rodzina, w której od pokoleń nikt niczego nie osiągnął, od pokoleń mniej lub bardziej dziadują. Brak mieszkania, brak pieniędzy, brak perspektyw, z trudem utrzymywanie się na powierzchni. Codziennie zasypiasz z myślą aby już więcej się nie obudzić a tu rano znowu pech... Myślisz, że taka kobieta to dobry materiał na matkę ? Bo ja uważam, że tacy ludzie nie powinni się rozmnażać, sami niepotrzebnie się urodzili.

Masmedia do tego stopnia ogłupiły kobiety, że one nawet nie umią wyobrazić sobie jak można mieć dzieci. Dowód: gość wczoraj "a ja nie wiem jak mozna chciec miec dzieci!!!???" Niektóre zaczęły postrzegać troskliwość rodzica o dziecko jako zapiertalanie przy dzieciach. I odwrotnie, brak dzieci to dla nich synonim wolności. Dowód: gość wczoraj "Ja nie lubię ani zapier/dalania gdziekolwiek ani przy dzieciach, cenię za to wolność" Propaganda genderowo-lewicowa wtłacza młodym małżeństwo pytanie - ale po co w ogóle wam dzieci. Ogłupione małżeństwa podchwytują to pytanie. Dowód: gość wczoraj " teraz coraz więcej małżeństw ich nie chce, bo po co"

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Nie wiem jak można nie chcieć mieć kotki. 5-letnia koteczka przytulona spontanicznie do mojej reki jedna sekunda jej miłości waży więcej niż wieczność kosmosu .... i co? widzisz tak też można jezyk.gif x Typowe myslenie zoofila pechowiec.gif xxx ty jesteś pierd****** i masz skłonności zoofilskie, skoro żart o przytuleniu kotka, wywołał u ciebie myślenie o seksie ze zwierzęciem.