Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emenka

Seks z przyjacielem

Polecane posty

Potrzebuję kontaktu, rozmowy, cokolwiek.. z osobą, która ma za sobą taką relację. Mam za dużo myśli na ten temat a niestety nie mam się tym z kim podzielić. Czuję, że niedługo zwariuje od natłoku myśli

Gość gość
Miałem kiedyś taką sytuację z przyjaciółką.

Gość gość
w czym masz Problem ememka

Gość gość
Problem jest w tym ze potrzebuje dobrego fiutka.

Gość gość
Ale dlaczego to jest problem? jeśli zakładasz partnerstwo, związek, małżeństwo to trzeba się najpierw lubić, przyjaźnić, dopiero potem kochać, bo miłość zakłada połączenie duchowe i cielesne. Z czasem jak sexu będzie mniej (np. wiek) trzeba mieć wiele wspólnych łączących cech, spraw, zainteresowań, trzeba lubić ze sobą spędzać czas. Oczywiście sex bez uczuć dla mnóstwa ludzi jest ok bo zaspokaja potrzeby. Ja z moimi partnerkami mam układy właśnie przyjacielskie, rozumiemy się, znamy swoje potrzeby, ale każde wie, że to tylko sex z osobą której się ufa, z którą fajnie spędzić trochę czasu, można pogadać itp. Nie mam mowy o miłości. Bo nie może być.

Gość gość
U mnie skończyło się tym, że jako przyjaciele się dogadywaliśmy się super, a związek w ogóle nam nie wyszedł. Zostałem bez przyjaciółki, bez dziewczyny i bez bzykania.

Gość gość
Najważniejsze żebyście o tym rozmawiali. Jeśli zaczynasz coś czuć to o tym z nim rozmawiaj. Najgorzej jest kiedy partnerzy nie wiedzą na czym stoją. lepiej pogadać i wyjaśnić wszystko od razu. Skoro to twój przyjaciel, to szczera rozmowa nie powinna być problemem.