Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polusiax

Zarządzanie nieruchomościami studia

Polecane posty

Hej Jestem tegoroczną maturzystką jestem na profilu bio-ang-geo (piszę tez rozerzenia z tych przedmiotów). Zastanawiam się na pójściem na zarzadzanie ze specalnością nier***mości. Nigdzie nie widziałm wątków poruszanych na ten konkretny kierunek, ktoś jest był? Jak z pracą? Niby ogłoszeń widziałam dużo ale może być też dużo chętnych więc... Czy lepiej isc w inną stronę zarządzania? Dziękuję za wszelkie pomocne odpowiedzi

Gość gość
nie mam z tym tematem wiele wspólnego, ale nieruchomości według mnie to bardzo dobry temat. Agenci nieruchomości, pośrednicy dobrze zarabiają.

Tyle znalazłam, bardziej chodzi mi o informacje z pierwszej/drugiej ręki, bo takiej to nigdzie nie mogę znaleść. Na żadnym forrum. :(

Gość Badgirl 21
Cześć Widzę że piszecie o mieszkaniach i ich kupowaniu. Co prawda poszukiwałam innych informacji o mieście Toruń Potrzebuję mieszkania na wynajem w toruniu a Twój serwis http://mieszkania.torun.pl mnie wciągnął. Interesująco powiedziane. Naprawdę pisz więcej. Pozdrawiam

Gość gość
fajny mamy kontakt z administratorem z firmy Osiedle Zielone od nas z Trójmiasta, ponoć też działają w Wawie ale tam to nie wiem jak to funkcjonuje. Robią wszystko od a do z, od księgowości, po remonty, konserwacje, bieżącą obsługą wspólnoty, zebrania, uchwały, sprawozdania roczne...mam jako właściciel wgląd do wszystkiego.

Wiesz, w każdej branży jest tak, że na miejsce pracy przypada iluś pracowników. A jednak ludzie się kształcą i pracują w zawodzie. Ważne, żeby być w swojej dziedzinie jak najlepszym. Zarządzanie to dobry pomysł, branża nieruchomości ma się świetnie, co widać po kolejnych inwestycjach. Możesz zawsze posiłkować się różnymi kursami i szkoleniami, które pomogą Ci w tym zawodzie. Ciekawe szkolenia organizuje https://www.apexnet.com.pl/ . Najnowszy teraz o RODO, są też szkolenia o zamówieniach publicznych. Dużo przydatnej wiedzy.

Gość gość
Podoba mi się jak jest zorganizowana u nas administracja odkąd się do firmy Osiedle Zielone przenieśliśmy. Przede wszystkim sporo spraw można sobie ogarnąć przez neta, przez IOK, choćby dostęp do kont księgowych mam stąd.

Gość Kama

Nieruchomości to bardzo dobry kierunek studiów. Rynek ten stale się rozwija, a mieszkań przybywa. Ja pracując w Integrum Management poznałam tą pracę i od razu ją polubiłam. A i zarobić dobrze można, więc jak najbardziej polecam