Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sport

Polecane posty

Gość gość

Jaki sport uprawiacie regularnie? Ja biegam i pływam. Marzy mi się aby w naszym mieście był zorganizowany maraton albo jakieś większe zawody. Nie wiem jak się samemu się za to zabrać. A u nas nic się nie dzieje ciekawego.

Gość zdesperowanyja
Czyli u was tak jak u nas nic ciekawego. Każdy sobie rzepkę skrobie. A mnie się marzy jakiś pół maraton w naszym mieście. Ale bez sponsorów, tematu nie ogarniesz. Znalazłem informacje o takim sponsorze sportowców http://onico.pl/csr/ Mają bardzo ciekawe pomysły i są bardzo aktywni. Bardzo mi się spodobał pomysł z wystawieniem bieżni, gdzie za każdy km płacono 10zł na Fundację ONICO. Co ciekawe dużą aktywnością wykazały się dzieci. Trzeba pomyśleć o nawiązaniu kontaktu.

Gość miuluskaka
jak mieszkacie w sporym miescie to o sponsorow latwiej

Gość Kacper

Również biegam i pływam, w tym wszystkim niesamowicie pomocna jest mi opaska sportowa garett, pomaga mi w każdej minucie dnia...

Gość Kacper

Również biegam i pływam, w tym wszystkim niesamowicie pomocna jest mi opaska sportowa garett, pomaga mi w każdej minucie dnia...

Gość filippka

W moim przypadku trening na rowerach na siłowni to było wybawienie. Miłam ból nóg i wieczorne skurcze łydek. Nie tylko ból nóg ustał, ale ogólnie czuję się dużo lepiej i zdrowiej przede wszystkim. W każdym razie też brałam tabletki maxi3vena, bo dzięki nim to uczucie ciężkich nóg zelżało do tego stopnia, że w ogóle chciało mi się zapisać na siłownię 😉