Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwego i nie zdradzającego

Polecane posty

Gość gość

nie zdradzę nigdy z nikim :-)

Gość gość
nigdy nie mów nigdy Znajdziesz tysiące wymówek dla siebie i tysiące powodów dla niego

Gość gość
Jestem wierna i uczciwa z natury. W czasie związku nigdy nie zdradziłam wiec wiem co mówię.

Gość gość
Tylko ilu takich jest na swiecie...

Gość gość
"W czasie związku nigdy nie zdradziłam wiec wiem co mówię" A że związków było kilka na raz, weekendowych...

Gość gość
Zdradzisz zdradzisz tylko o tym nie wiesz. Jesteście podatne na ckliwe słówka i podstawy PUA :D Wami kierują emocje a nami logika. Emocji nie da się kontrolować. Trzeba tylko ciągnąć za odpowiednie struny...

Wszystkie tak mówicie. Uczciwie i nieskazitelnie... Może gdybym miał ze dwadzieścia lat mniej, to bym uwierzył.:P

Gość gość
Eee ja znam takie kobiety co nie zdradziły swoich wybrankow a staż związku to przynajmniej kilkanaście lat. Przestańcie bawić się w uogolnienia, że jak ktoś widział bądź slyszal o zdradzie to już musi to tyczyc wszystkich. Nie, nie musi.

Gość gość
gość dziś Być może ale nie do końca. Po prostu Kobiety są lepsze w te klocki. Faceci za słabo się maskują :D

Gość gośćpięcgoszy
kobiety żalą się, że mężczyźni je zdradzają - z kobietami!!! kobiety, wystarczy, że będziecie wierne i z zasadami, a problem sam się rozwiąże

Gość gość
Tacy są dla was nudni przecież. Zbyt przewidywalni, nie ma emocji, nie ma zakochania.