Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszlosc dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem już jakiś czas z dziewczyną. od poczatku wiedziałem, że miała przede mną innych partnerów, co za tym idzie nie jest dziewicą. To mi zupełnie nie przeszkadzało, ale wyszły na światło pewne inne sprawy. Dowiedziałem się, że często chodziła na imprezy, upijała się, przygody na jedną noc z nowo poznanymi, imprezy, kible, wiecie o co chodzi... dodatkowo dowiedziałem się, że zadawała się z nieciekawym towarzystwem co nie byloby niczym tragicznym ale jak sama powiedziała "robiła tam złe rzeczy z nimi" o których nie chce mi powiedzieć, ale można się domyślić. Ogólnie jak poprosiłem żeby powiedziała mi co sie działo, to dostaję odpowiedz, ze nie powie bo wie ze jakbym sie dowiedział to bym ja zostawil. I teraz czy budowanie przyszlosci z kims kto chce ukryc swoja przeszlosc ma sens? Nigdy nie szukałem dziewczyny koniecznie "czystej" do związku, jednak to co sie dowiedziałem troche mnie przerosło. Dodatkowo miałem pewne wątpliwości czy jak pójdzie na jakąś impreze, łyknie cos to czy coś sie nie stanie . Odpowiedziała, że nie bedzie chodzić ani pić bo boi się, że coś odwali...powtarzając wcześniej, ze się zmieniła i nic takiego by nie zrobiła. No i mam dylemat czy jest sens budowac związek z taką osobą, fakt kocham ją, te informacje do czasu mi nie przeszkadzały jednak coraz bardziej zaczyna siadac mi to na głowe. Może z czasem by to przeszło? Wiem , że konieczne jest żebym to w pełni zaakceptował ale nie wiem czy bede potrafil...

Gość gość
To zwykła dajka jest. R...j ile wlezie a do poważnego związku szukaj innej. Nie uniesiesz tego.

Gość gość
No właśnie nic po niej takiego nie widać. Jakby sie do tego nie przyznała to wcale bym sie nie domyślił. Cicha , skromna, rozsadna dziewczyna sie wydaje

Gość gość
gość dziś Doradzasz chłopakowi, aby sam sie puszczał, a potem szukał poważnego związku? :D

Gość autor tematu11
gość dziś Już mniejsza z tym

Gość gość
Kurde non stop takie historie, a jak przyjdzie co do czego to ja takich kobiet nie spotykam. Też bym chciał pobzykać i się zabawić. Dużo łatwych a jakoś niełatwo je spotkać ach...

Gość gość
A moze czas zrobic prawko i wyprowadzic sie od mamy?

Gość gość
Bo łatwe Kobiety to nie takie co lecą na byle co. One kierują się głównie wyglądem no i jeszcze taki sekret żeby je spotkać musisz ruszyć d/u/p/e z domu!