Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle ssalo brudna scierke

Polecane posty

Gość gość

Witam. Martwie sie poniewaz mam niemowlaka ktory juz zaczal raczkowac. Poszlam dzis z nim do mojej ciotki. Usiadlysmu przy stole a on siedzial sobie na dywanie i w pewnym momencie zauwazylam ze wlozyl do buzi jakas brudna scierke musiala lezec na podlodze. Bardzo sie martwie tam na pewno bylo pelno zarazkow tynbardziej ze w tamtym domu mieszka tez pies. Jak ja moglam go nie upilnowac. Czy cos moze mu sie od tego stac? Nie wiem jak dlugo on ssal ta brudna sciere

Gość gość
Umrze od razu, Ty tez. Epidemia się już rozpowszechnia :D

Gość gość
Nigdy nie wiadomo czy maluszkowi nic nie bedzie,obserwuj maluszka będziesz wiedziała

Gość gość
Teraz tylko o tym mysle. To moje pierwsze dziecko wiec nic nie wiem. Jakie objawy powinny mnie zaniepokoic? Boje sie ze cos przegapie bo maly akurat zabkuje wiec od tego tez moze marudzic lub miec goraczke. Czy jesli przez kolejne dwa trzy dni nic sie nie bedzie dziac to moge zapimniec o sprawie?

Gość gość
Najwyzej biegunki dostanie

Gość gość
pewnie nic mu nie będzie bo niemowlaki to wszystko ciumkają ;) ale może się zdarzyć że dostanie pleśniawek, ew. Zatrucia pokarmowego jedno i drugie do przeżycia ( oczywiście konsultacja lekarska wtedy wskazana), no i oczywiście upewnij się czy pies jest odrobaczony

Gość gość
ale tez jest pozytyw, jesli nic mu nie bedzie to raczej pozytywnie zadziała na zasadzie tzw. szczepionki na brud i siersc psa

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie. Ehh i znow mam wyrzuty sumienia ze znow cos zle zrobilam nie dopilnowalam. . .