Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka 593

Kłykciny kończyste u męża, zdrada?

Polecane posty

Gość oleńka 593

Witam, mój mąż ma stwierdzone brodawki płciowe przez lekarza wenerologa. Nie wiem od jak dawna je ma, bo niedawno przeczytałam artykuł, zainteresowałam się tematem i dopiero je zauważyłam(są dość małe i można je pomylić z czymś innym). Jestem załamana, bo ja go nigdy nie zdradziłam i byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. On zapewnia mnie, że też nie zdradził (lekarzowi na osobności też się do niczego nie przyznał), ale mu nie ufam. Żadne z nas nigdy nie miało żadnych brodawek w innych miejscach ciała. Nie wiem co robić, z jednej strony chciałabym wierzyć, że nie było zdrady, a z drugiej czuję się oszukana. Mąż uważa, że zaraził się na siłowni, chodzi tam od 14 roku życia, wiem, że używał brudne ręczniki innych ludzi i majtki też (wiem obrzydliwe). On mówi, że na pewno zaraził się tam, ale z drugiej strony czytałam, że jest to bardzo mało prawdopodobne. Lekarz, u którego byliśmy powiedział, że nie wie czy mógł się zarazić inaczej niż przez seks, bo to nie jest udowodnione. Co mam robić?

Gość gość
Doczytałem teraz : "Do częstych zakażeń dochodzi w miejscach publicznych, takich jak siłownie, sauny, baseny, a także podczas naruszających naskórek zabiegów kosmetycznych, wykonywanych niewysterylizowanym sprzętem wielorazowego użytku."

Gość oleńka 593
Może i tak, ale to się tyczy brodawek na ciele (np na stopach) a nie na penisie i tylko tam. Wszystko wskazuje na zdradę, bo gdzie indziej mógłby to dorwać. Czytałam wiele artykułów i zdania są bardzo podzielone, raz lekarze mówią, że to tylko przez seks, a raz, że to nie jedyna droga. Już nie wiem co robić. Nienawidzę go bo na pewno mnie też zaraził, przecież uprawialiśmy seks :(

Gość gość
O kurde mój stary temat. Jak się okazało mąż mnie jednak zdradził i to z prostytutką, robił to gdy się kłóciliśmy.

Gość gość
Teraz Ty go zdradzasz i zarażasz innych? :-O

Gość Nefirence
To wygląda na zdradę, bo jest mało takich przypadków w których by mężczyzna zaraził się przez wycieranie się czyimś ręcznikiem :P Najlepiej o tym porozmawiać z wenerologiem: https://drwenerolog.pl/wenerolog-konsultacje/

Gość kobieta28

Sama dowiedzialam sie niedawno że mąż zdradził mnie z kilkoma mężczyznami. Z mężem już nie jestem i rozwód na horyzoncie. boję się jednak że mogłam się czymś zarazić. Jakie badania powinnam wykonać? Dodam, że nie wiem jak długo mnie zdradzał i ile razy to bylo i nie zamierzam sie kontaktowac z nim aby się dowiedzieć. 

Gość szaarŕriikkkkk
Dnia 15.10.2017 o 00:04, Gość gość napisał:

O kurde mój stary temat. Jak się okazało mąż mnie jednak zdradził i to z prostytutką, robił to gdy się kłóciliśmy.

Wychodzi na to że,kłykciny pochodzom od kłótni...i...i...i...😇

Gość kobieta28

Dziękuję za odpowiedź. Ile czekam na wyniki?