Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriam 747

Moj facet mieszka z ex

Polecane posty

Gość Miriam 747

Moj facet zdradzil mnie chociaz mowi ze nie przespal sie z ta kobieta ale pojechal do niej do budapesztu spedzil weekend i udawal ze byl na meczu...wydalo sie bo sprawdzilam jego telefon bo cos mi nie gralo a tam zdjecia w objeciach innej...poklocilismy sie kazalam mu sie wyniesc i wyniosl sie do swojej EX....byl z nia 6 lat rozstali sie ale zyja w przyjazni nie spi z nia tego jestem pewna ...ona jest starsza od niego o 10 lat i na pewno nie ma sexu ale oprocz tego zyja jak stare dobre malzenstwo...on mnie przeprosil i niby chce do mnie wrocic ale powoli zeby sie zmienic i mnie nie zranic .....wkurza mnie ta jego przyjazn z ex...tez z nia rozmawialam ona mowi ze nie ma juz uczuc ale praktycznie wszystko robia razem...do tego maja wspolnego psa ...prawiwe jak dziecko....kocham go jescze ale czy mozna w ogole zaakceptowac taka przyjaciolke????

Gość gość
Nie bądź naiwna. :o To upokorzenie 10 stopnia :o Mój wie, ze jesliby sie chociaz odezwał do byłej to koniec

Gość gośćLooona
Przytulne mieszkanko wymaga poświęceń hah

Gość gość
Zaproś ją do czworokąta on, ona, ty i jeszcze jakiś przystojniak. Gdy Twój "facet" zobaczy jak inny Cię rucha to odechce mu się kombinowania i cwaniaczkowania.

Gość gość
do dupy z tymi uczuciami ...przyjezdza do mnie spedzamy super 2 3 dni a potem wraca do siebie ...jest mi super jak jest ze mna

Gość gość
nie ma tam sexu na 100%...ale pomimo tego jest to chore

Gość Miriam747
oficjalnie sie rozstalismy niby oboje mozemy robic co chcemy.....ale sie spotykamy i on mowi ze chcialby byc ze mna tylko nie od razu....bo potrzebujemy czasu, pewnie byloby latwiej jakby mieszkal sam

Gość gość
Ha ha ha ha ha Chce wrocic ale jeszcze nie teraz? A kiedy? I nie wierz ze nie ma tam seksu - nie jezdzi do niej tylko po to zeby poglaskac pieska!

Gość Miriam747
nie jezdz musial sie wyprowadzic i sie wprowadzil do niej....sexu nie ma bo ma ze mna ,ona jest 10 lat od niego starsza utyla rozstali sie 6 lat temu mial juz inne kobiety ona o tym wie i wie ze spedza ze mna...2 czy 3 dni...

Gość gość
no i co, że starsza i przytyła? Myślisz, że seks uprawia tylko 2-3 dni w tygodniu? :D

Gość Miriam747
tak na prawde ja tez nie wiem czy go chce z powrotem.....kocham go bo uczucia nie znikaja z dnia na dzien, jest nam mega dobrze w lozku, oale cala ta sytuacja z ex jest mega wkurzajaca

Gość gość
Zawsze mnie smiesza naiwne zakochane w "niewinnym" misiu idiotki On przeciez nie moze z inna, tylko ze mna! Bo jestem mlodsza i szczuplejsza! Nie znasz facetow biedna naiwniaczko - jak im sie chce to pare lat czy kilogramow nie robi im roznicy

Gość Miriam747
wiem na 100 % ze nie ma tam sexu z EX....moze ma gdzie inndziej ale nie z ex

Gość Miriam747
hej ale nie musisz obrazac

Gość Miriam747
Pytam sie czy sa kobiety ktore umieja akceptowac przyjazn z EX

Gość Miriam747
akurat znam tego faeta i wiem ze mu robi kilka kilo zasadnicza roznice

Gość Miriam747
Prosze nie skupiajsie sie na sexie ....bo chodzi o to co z tego ze nie ma seksu jak i tak jezdzi z nia do szpitala albo cos zalatwic, gotuja razem itp tak ja sie razem mieszka

Gość gość
Ale tylko w twoim przypadku!

Gość gość
Autorko ty bylas bo byl dobry w lozku i tyle. Jestem mega tepa a koles cwany heheheh

Gość gość
Ale autorka jest glupia boze. Z tego co piszesz to sama z nim bylas bo ci dobrze z nim w lozku bylo. Nie wmawiaj sie ze on jej nie dyma. Boze ze takie idiotki po ziemi chodza.

Gość gość
A dlaczego mamy sie nie skupiac na seksie? Bo ty wyparlas ze sie bzykaja i chcesz zebysmy tez sobie wmawialy ze to nieprawda? Poszedl do niej a do ciebie wcale nie chce wrocic i nawet powiedzial ci to prosto w twarz - tamta pomimo paru kilo wiecej potrafi w lozku duzo wiecej od ciebie - dlatego on jest u niej a nie u ciebie - proste!

Gość Miriam747
koles pochemrany, z sexu korzystamy razem bo jest mega ....pytalam tylko czy was by tez to wkurzalo ze mieszka z ex , tylko moze nie powiedzialam ze mieszkamy za granica nie mogl sie wprowadzic gdzies do rodziny albo hotelu bo to strasznie drogie w sumie ona byla jedyna osoba do ktorej w tym kraju mogl sie wprowadzic

Gość gość
On odszedl od ciebie to teraz nawet razem nie jestescie. Ewidentnie ma cie w dupie . nie jestescie razem to moze mieszkac z kim chce.

Gość gość
A ty myslisz ze on go przyjela tylko po to zeby po nim sprzatac i mu gotowac?

Gość gość
Zdradzil ja z Inna a autorke klamal ze byl na meczu po czym wyprowadzil sie do ex a autorka zamiast ureac kontakt jeszcze sie z nim spotyka ,,bo go kocha". Co za idiotka naiwna... On nawet jej nie blaga o przebaczenie I powrot, Sam mowi ,,ze jeszcze nie moga do siebie wrocic" co moans zintetpretowac: ,,chce pobzykac ex lub inne panienki" a autorka sie zastanawia czy ,,przyjazn" z ex i mieszkanie z nia to normalne :D. I jeszcze wmawia sobie ze on z nia seksu nie uprawia. To moze popros go na kolanach blagalnym tonem zeby wrocil i nie zawracal glowy swojej bylej :D. Czy mozna upasc nizej? Znasz takie pojecie jak godnosc? Zachowujesz sie jak desperatka

Gość gość
Dokladnie! Tamta tez potrzebuje bo ja w kroku swedzi - on chcial zoszczedzic na hotelu czy wynajmie to musi sie jej jakos odwdzieczyc!

Gość Miriam747
dzieki za odpowiedzi...czyli trzeba go zostawic bo to dupek..:-)

Gość gość
Ty wszystko zaakceptujesz, zdrady I ex wystepujaca w roli ,,przyjaciolki" taaak... Jestes desperatka I Twoj facet to widzi

Gość gość
Ło matko, zdradził z jedną, mieszka z drugą, a autorka dalej kofa misia i chce go z powrotem, tylko jego eks, z którą obecnie mieszka, ją wnerwia :D Kobieto, czy ty masz mózg?

Gość gość
Jeszcze sie pyta czy go zostawic! Ha ha ha ha!!! Nie zauwazylas ze on juz ciebie pierwszy zostawil??? Nie zauwazylas ze wyraznie powiedzial ze nie wraca i mieszka z inna??? A ta sie pyta czy go zostawic - nie no nie moge!