Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowa_xyz

Imię dla chłopca, co myślicie?

Polecane posty

Gość gość
Moj syn ( jesli bede go miala ) bedzie mial na imie Borys. Szczerze to nie znam i nie slyszalam takuego imienia dla psa. Uwazam ze Borys to twarde meskie imie, nie zadne pipowate typu filip czy alan. Nie patrz na innych. Kazdy mi odradzal imie ktore wybralismy dla corki, a i tak dalismy tak jak nam sie podobalo. A teraz kazdy sie przyzwyczail i mowia ze ladne. Pamietaj - NIE patrz na innych

Gość gość
Borys i Bruno bardzo ładne. Borys- nie spotkałam psa o jakimś imieniu, poza tym to nie twój problem, że ktoś nazywa psa ludzkim imieniem, ktoś nazwie psa Igor i co zrobisz? Bruno - tobie ma się podobać i twojemu mężowi Może Eryk, Hubert, Artur, Rafał, Krystian,

Gość gość
Arturek zdecydowanie Już niedługo tydzień dwa i będziemy mieli synka i u nas były dwa typy Igor i Artur oba super i nie oklepane Więc będzie Arturek już się nie mogę doczekać większości rodziny się nie podoba ale mamy to w powazaniu

Gość gość
Mój kuzyn miał bernardyna Borysa. :D Z drugiej strony to on nadał ludzkie imię psu. Mój syn ma na imię Maksymilian i gdzieś mamy, że ktoś ma psa Maksa. Ludzie zawsze będą nazywali zwierzęta ludzkimi imionami. Tylko ograniczony umysłowo określa ludzkie imię jako psie.

Gość gość
Daj mu Rotgier na imię.