Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Być kobietą Z KLASĄ.

Polecane posty

Gość gość

Co to dla Was oznacza? Moim zdaniem to: -nie plotkować; -nie być zakupoholiczką; -nie marnować zbyt dużo czasu przed komputerem i TV; -zachowywać się kulturalnie nawet wśród chamów; -być oczytaną; -odżywiać się zdrowo; A w ubiorze to prostota i minimalizm.

Gość gość
To ja, Autorka. Widzę, że tu nikogo nie interesuje by mieć klasę :) Mogłam się tego spodziewać :D

Gość gość
Dla mnie kobieta z klasą to taka ktora jest kulturalna umie sie wypowiedziec i zachowac adekwatnie do sytuacji oraz ladnie ubrana. Eee odzywianie chyba nie ma nic do tego ...

Gość gość
Z tego co wymieniłaś, to zgodze się tylko z pierwszą i czwartą cechą. Reszta to kwestia gustu i upodobań. Można kochać zakupy i ubrania, nie lubić czytać, czy lubić tv, a jednocześnie mieć klasę. Klasa to zachowanie, a nie hobby czy preferencje jak spędzać wolny czas :O

Gość gość
Klasa, to nigdy nie schodzić poniżej poziomu, jeśli chodzi o kulturę osobistą. Kobieta z klasą nie obraża się, nie chowa urazy, nie wypomina. Tak samo uprzejmie traktuje panią dyrektor, jak i panią sprzątaczkę.

Gość manny cure
Oznacza to nauczycielkę.

Gość gość
gość dziś To ja, Autorka. Widzę, że tu nikogo nie interesuje by mieć klasę usmiech.gif Mogłam się tego spodziewać xxx właśnie pokazałaś brak klasy. Twój temat nie zyskał rozgłosu więc tupiesz nóżką i jesteś złośliwa w stosunku do forumowiczek, których nie znasz.

Gość gość
A ja nigdzie nie powiedziałam, że mam klasę :) Chcieć, a mieć, to dwie różne sprawy :P

Gość gość
To znaczy zachowywać się odwrotnie do tego, co obserwujemy na kafe.