Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamach w Sztokholmie

Polecane posty

Gość gość

Kredki w gotowosci! Przyjac barwy bojowe w postaci szwedzkiej flagi na profilowym! Na pierwszy ogien wystawic pluszaki, potem rysowac serca na ulicach! Operacja ''Refugees welcome'' musi zostac szybko i bezwzglednie przeprowadzona! Nie oddamy latwo skory, o nie!

Gość gość
Tak tak droga UE, dalej nie zwracajcie uwagi na realne zagrożenie ze strony islamistów. Dalej badajcie prawo szariatu a prawo UE, dalej bądźcie miłosierni i nadstawiajcie drugi policzek, tylko co chcecie powiedzieć rodzinom ofiar? Ofiar wielu krajów Europy. Że niby jak to mówiła Pani Kopacz-"zdajmy test na przyzwoitość"? Oni są wszędzie i nasilają swoje działania a PE jedyne co robi, to wyraża swoje zaniepokojenie. To wszystko co potrafią politykierzy Europejscy? A przepraszam, dobrzy są jeszcze w atakowaniu Polski i jej przestrzegania zasad demokracji. Byłbym zapomniał. Schulz, Merkel........, gdzie jesteście? Panie Junker, a co Pan ciekawego porabia? Knujecie na Polskę?

Gość gość
Tylko patrzeć jak zwykli obywatele zaczną się sami bronić bo państwo nie zapewnia bezpieczeństwa. Wiadomo jak to się może skończyć.

Gość gość
Propaganda jak za peerelu... Na miejscu islamistów wstaw zgniły zachód...

Gość gość
Europa jest stracona. Oni na nas z maczetami, ciezarowkami, a my z kredkami i pluszowymi misiami... Co sie dzieje? O co chodzi???? Ja chce dla mojego dziecka spokojnej przyszlosci, a o tym, co sie dzieje, to strach nawet myslec... Tak sobie nieraz mysle- a jesli to jednak czasy ostateczne? Przeciez wszystko, co opisane w przepowiedniach dzieje sie na naszych oczach... Nie jestem zabobonna, ale kiedys slyszalam o takiej przepowiedni, ze czasy ostateczne beda w okresie, gdy nie bedzie juz mozna odroznic kobiety od mezczyzny, gdy klimat sie zmieni, itd. To naprawde sie dzieje. Ciesze sie, ze mieszkam w PL, nawet nie chce myslec, co czuja i mysla rdzenni Europejczycy ''po cichu'', w swych domach, gdzie moga sobie pozwolic na wyrazenie wlasnego zdania, bez obawy o posadzenie o dyskryminacje, nietolerancje, rasizm... A moze maja juz tak wyprane umysly, ze nie widza zagrozenia w naplywie imigrantow o innej niz nasza kulturze? Wiem jedno- predzej czy pozniej dojdzie do wielkiego rozlewu krwi w Europie. Wielkiego.

Gość gość
Tak, jasne, czasy ostateczne... :( Obie moje babki to jak sie urodziły, za dziecka- pierwsza wojna swiatowa, potem młodosc, przerwana druga wojną, ze cała rodzina musiała uciec z domu na wies, nigdy nie dalo sie wyjsc w miescie na ulice nie wiedzac czy sie wróci do domu, przymusowe prace, wyrzucanie ludzie z mieszkan tylko dlatego, ze mieli łazienkę i je dawano niemcom.. inna babka do strony matki to musiała mojego wujka zostawiac samego w wieku 1 roku w domu, i chodzic kopac rowy...potem za staliznimzu głód ze sie jadło tylko margaryne z chlebem, a lepiej mieszkajacym ludziom dawali przymusowo do mieszkania kryminalistów... Faktycznie straszne mamy czasy..

Gość gość
Szwecja ma co chciała, to była kwestia czasu kiedy zaczną ich dożynać. Politycy są temu winni, współczuję zwykłym ludziom. Cieszę się, że mieszkam w PL, i nie pieprzcie, że nigdzie nie jest bezpiecznie, bo tam gdzie nie pozwala się na panoszenie tej swołoczy jest spokój (patrz Węgry, Serbia itp.), Polska jest w tej właśnie dobrej sytuacji i mam nadzieję, że tak zostanie, nawet za cenę rządów katolickich fanatyków.

Gość gość
mieszkam w Sztokcholmie od 1999 roku i powiem wam , dobrze im tak !

Gość gość
10.05 czemu tak piszesz? Możesz to rozwinąć? Jak to wygląda naprawdę, bo media przecież nie pokażą wszystkiego?

Gość gość
22:52, wtedy byla wojna. Ciezko by przypuszczac, ze bylo bezpiecznie w tamtych czasach. Teraz w Europie panuje teoretycznie pokoj, zadne panswto nie najechalo na drugie (nie wliczam konfliktu rosyjsko-ukrainskiego), a strach wyjsc na ulice... To jest roznica. Naprawde nie widzisz ''absurdu''? Tacy Szwedzi czy Niemcy we wlasnym kraju nie maja prawa glosu, musza akceptowac wszystko, co im sie narzuca, w imie poprawnosci politycznej... Tak wyglada wolnosc w nowoczesnej Europie.

Gość gość
Nie zal mi ich bo to idioci a idiotow mi nie zal , w szwecji panuje dyktatura jednej partii a szwedzi boja sie nawet powiedziec ze ich cien jest CZARNY bo to niepoprawne politycznie , wpuscili lisa do kurnika i mysleli jak beda dla lisa bardzo mili , otworza swoje serduszko dadza liskowi poslanie i jedzonko to lis im kury nie zezre. Teraz po tym zamachu Stefan powie ze trzeba podniesc podatki aby wiecej pieniedzy wlozyc w integracje i durne szwedy zamiast wyjsc na ulice z komtajlami molotowa i zrobic rozpierduche beda potulnie placic wieksze podatki

Gość gość
dobrze ze u nas rzadzi pis to nie będzie uchodzcow :)

Gość gość
Szwecji już NIE MA, rozwalili państwo od środka, już nie ma czego ratować...

Gość gość
Zamach tu, zamach tam, kogoś to jeszcze rusza? wszyscy wiedzą dlaczego są zamachy ale nikt z tym nic nie robi. Jak przeczytałam że zamachowiec z Londynu był wcześniej podejrzany ale go "obserwowali " zamiast wysłać do więzienia lub odesłać gdzie jego korzenie to mi ręce opadły. Moja koleżanka z Londynu wraca do Polski z rodzina ,mówi że tam prawie sami kolorowi, to już nie jest kontynent Europejski - zachód to Afryka a nie postęp i cywilizacja. Będa Anglicy za kilka lat prosić arabusów o prawo świętowania Bożego Narodzenia, o co zakład? Dumny naród a tak nieładnie doprowadza sam siebie do upadku i wyniszczenia, szkoda bo wielu naszych tam dobrze zarabia, będą musieli uciekać, na szczęście maja gdzie, z anglikami już niestety gorzej.

Gość gość
dzisiaj durne Szwedy beda rysowac serduszka i machac kwiatkami a Stefek poglaszcze ich po durnych szwedzkich glowkach