Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArika23327

Ktoś zna tą perfumerie?

Polecane posty

Gość MArika23327

Dzisiaj dostałam jakąś reklame na facebooku, że jakiś bon mogę otrzymać na wielkanoc 10% na zakupy. Ku mojemu zdziwieniu pierwszy raz trafiłam na ten sklep i dostałam oczopląsu od tej ilości perfum. Jest tyle perfum co oni tam mają ??? piszą, że ponad 3000 zapachów ja myślałam, że jest może z 500 na świecie :) To są oryginalne perfumy??? Bo fajna sprawa że mają po 2ml 4ml i tego typu podobne. Kiedyś szukałam czegoś podobnego może stąd ta reklama do mnie doszła a tu mnoży się tych perfum bardzo dużo. Jeśli ktoś kupował to proszę napisać czy wszystko dobrze przebiegło bo mam w koszyku perfum na prawie 300 zł a nie chce stracić na jakieś podróbki

Gość MArika23327
a przepraszam zapomniałam dodać perfumeria to www.odlewkiperfum.pl

Gość GosiaRadom
Ja z tych odlewek perfum zamawiałam dwa razy duże zamóienia dla pracownikó mojej firmy na święta i nigdy nie było problemów... Dobry kontakt i gratisy od właściciela. Mogę Ci szczerze polecić i faktycznie reklama przychodzi też dostałam na email 10% bon na zakupy to czas się wybrać na zakupy

Gość Wyuzdanamisia
Ja znam jestem stałą klientką. Troche mnie ostatnio denerwuje to, że musze sobie te nalepki wklejać. Ale zawsze jakąś próbke dostane w gratisie a nawet krówki także potrafią mnie zadowolić :) Perfumy oryginalne na 100% sprawdzane w sephorze

Gość gość
Ja czasami tam kupuje i jeszcze w sklepie http://mania-perfum.pl też maja dużo próbek a jak jakiejś nie ma to dzwonie do nich i się pytam i ewentualnie zamawiam

Gość Tymoteusz1
Nie słyszałem o niej, ale to też nie znaczy, że jest zła. Najlepiej sama się przekonaj. Przecież za te małe objętośc***erfum na pewno nie zapłacisz 300zł :) Wiem, że w dobrych perfumeriach, takich jak http://www.perfumesco.pl/ możesz zamówić próbki perfum. W ten sposób będziesz mieć pewność, że kupowany przez Ciebie zapach na pewno przypadnie Ci do gustu.

Gość gość
Ja również pierwsze słyszę. Kupuje tylko w sprawdzonych perfumeriach.moja to www.mania-perfum.pl Maja również sklepy stacjonarne w mojej okolicy wiec jestem zadowolona.