Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JBL

seks w trójkacie

Polecane posty

Gość gość
Mysle ze jakby byla ku temu sytuacja to by sie zgodzila zona lat 32 krotkie wlosy brunetka lekko puszysta ale nie 160cm wzrostu biust E A wy macie doświadczenie

Gość gość
Raz mieliśmy trójkąt było fajne teraz chcemy wymianę partnerów no biust ma nie zły co? Moja ma mniejszy i też jest lekko puszysta fajny tylek jak się wypnie a obaj jesteście hetero?

Gość gość
A jak bylo w trójkącie pan był w waszym wielu tak jestesmy hetero

Gość gość
Jesteśmy po wspaniałym trójkącie z obcym i miał dużego może za długiego bo zabardzo go czułam w cipce i myślałam że mi ją rozerwie. Ale chłopakowi się podobało bo się wijam uciekając cipką co był więcej podniecony. Teraz również szukamy pary i do 20 cm lub większy ale by nie wchodził do końca w cipkę. Jestem bardzo dszczupła i drobna. Gdy wszedł dużym to miał krew na członku podobno dobrze bo wtedy wyciska resztki po okresie z macicy ale wolę mniejszego.

Gość gość
A nosisz pończochy albo rajstopy?

Gość gość
My mieliśmy młodszego chłopaka 22 lata ale było fajnie a wy macie jakieś doświadczenia?

Gość gość
Do naszego trójkąta na życzenie żony był facet ponad 20 lat starszy i nie powiem był dobry bo seks trwał długo dłużej niż zemną.

Gość gość
Dla mnie najlepszy trójkąt to trzech facetow, nie muszą byc nawet przystojni, byle potrafili się zajmowac mną i tylko mną i to najlepiej całą noc, albo i dłużej. Niestety, tylko raz miałam taką przygodę na wakacjach. więc raz na dwa, trzy miesiące wyjeżdżam w podróż służbową, całując mojego kochanego męża, jadę w jakieś fajne miejsce.Nieźle wyglądam, więc wyrwac ciacho z klubu nie problem. Ale tacy potem tróją, chcą się calowac i takie tam. Na szczęście stac mnie na to by zapłacić profesjonalistom. Nie są tani, ale warto, bo chociaż mamy ustalony jakis scenariusz, to zawsze mnie czymś zaskoczą. Np. kiedy drugi raz spotkałam sie z tymi samymi chłopakami, po 2 godz fajnej jazdy, wzieli mnie zpowrotem do klubu gdzie do miłej salki wpadło trzech kolegów moich panów i po super striptizie, tak mnie"wytańczyli" że......no

Gość gość
To ja z 19.06 , do Ibotasxx. Kurczę, ja jak głupia sama nakreciłam na komórce kilka filmików z mojej podróży służbowej. Zgubiłam ją! Pieprz...ć tel. ale na karcie pamięci jest kilka ekstrmalnych scen. co prawda raczej tam mojej twarzy nie widać, ale gdyby to zobaczył moj mąż to napewno poznał by mnie po głosie i wszystkich dżwiękach jakie tam wydaję. A gdyby nawet nie było dzwięku, to mam taki tatuaż,że ...Gryzie mnie to co zrobic?

Gość gość
Nie planowałam seksu z trójką facetów i chłopak ale doszło i nie załuję. Tak jak u ciebie chcieliśmy z chłopakiem nagrać orgię i zaprosiliśmy takiego co będzie nagrywał. Warunek wszyscy nago i każdy wchodził we mnie jak w masło. Gdy widziałam kamerzystę z mocno stojącym szkoda mi się go zrobiło i spytałam chłopaka czy i on może mnie zaliczyć nie miał przeszkód. Ale jego jeden z kochanków nagrał. Mamy z chlopakiem intymną pamiątkę.

Gość 2018barman
ibotaxxx .... szkodą ze tego nie widział zaden z twoich znajomych :))) nu a tt chociaż oglądała później?:))) a ogólnie trójkąt jest cos najlepsze... i jeszcze lepiej kiedy jednak 2 kobiety 1 MEN !!! :)))

Gość gość
Zgadzam się że w związku niepowinno być tajemnic. Z chłopakiem chieliśmy trójkąta z chłopakiem ale ja chciałam ostrego seksu z obcym chłopakiem. Mojego chłopaka zszokował tekst podczas stosunku zemną kochanka. " dawaj pizdę zaraz ci ją zerżnę dużym kutasem " a miał faktycznie dużego i większego od mojego chłopaka. Podczas seksu z nim krzyczałam podczas orgazmu z rozkoszy. Mój chłopak podczas tego seksu miał samoistny wtrysk. Mnie się podobało a mojemu chłopakowi nie bo jest zbulwersowany i mówi że ma dziewczynę kurwę gdyż tak nie zachowuje się dziewczyna podczas trójkąta.

Gość mystery85
Od jakiegoś czasu czytam wszystkie wątki z dopiskiem kafeteria dotyczące trójkącików. Czemu.. od jakiegoś czasu fantazjujemy sobie z moją podczas sex-u. oglądamy fikołki w tym temacie bawiąc się razem. Do czego zmierzam, kiedyś byłem zazdrosny o byłą , robiłem sceny itp, teraz podnieca mnie sama myśl o tym jak inny facet posuwałby przy mnie moją dziewczynę.Jak brała by do buzi inną pałę .Czy to jest oznaka dojrzałości sexualnej, brak mocnego kopa adrenaliny, może swoiste ukaranie samego siebie. Pytanie mam , ile jest osób w wieku 25-35 które doświadczyły trójkąta, ile w tym przedziale osób myśli, fantazjuje o tym. Jestem świadom swoich fizycznych uwarunkowań, niewysoki, mały penis, 60kg wagi ,33 lata. Ostatnio kupiłem dido po to tylko żeby zobaczyć jej reakcje na dużego, grubego. O zgrozo podobało mi się jak reagowała przy zabawach, ten cichy jęk przy wkładaniu.

Gość gość
Ja taki 3kąt mam od kilki lat! Otóż mój partner 7 lat wstecz przyłapał mnie na seksie z Przyjaciółką Wrócił 3 godziny wcześniej z pracy z powodu awarii prądu. Byłyśmy tak zajęte sobą że nawet nie słyszałyśmy jak wchodzi do mieszkania. Zupełnie nas zaskoczył kiedy to nagle wszedł całkiem nagi do pokoju i przyłączył się do nas. Planowałyśmy z koleżanką by kiedyś taki 3kąt z moim partnerem zainscenizować, tylko nie wiedziałam jak mam mu to powiedzieć. Z partnerem mamy nagranych kilka filmów jak uprawiamy sex filmów które oglądałyśmy wspólnie z koleżanką. Koleżankę od dawna pociągał duży sprzęt mojego partnera. Dlatego też zaspakajałyśmy się dwóstronnym żelowym penisem. I tak nasz 3kąt trwa już kilka lat.

Gość Pawcio999
Ludzie ja jestem za granica I bzykam sie z innymi parami a Moja kobieta w PL siedzi I zastanawiam sie co Ona tam robi he ;)

Gość gość
Też się zastanawiamy nad seksem z inną parą. Wspólnie uczęszczamy do saun z strefą nagości. Planujemy pierwszy taki sex pod koniec października w obiekcie z saunami gdzie mamy już wynajęte Apartamenty. Pierwsze wspólne pieszczoty mamy już za sobą w naszym 4kącie teraz planujemy czegoś więcej.

Gość Pawcio999
Gość 17:53 Czy interesuje was spotkanie ze mna w super hotelu, kolacja i Drogi % ;)

Gość gość
Gość z 17:53!! Spotykamy się tylko z parą i to z Parą którą dobrze znamy. Z postronnymi osobami nie spotykamy się!! Chociaż przydał by się ktoś Kto np nagrywał by nasze zabawy!!

Gość Pawel 999
Gosc 19:52 Z checia moge was nagrywac zaden problem ;) a moglbym zone czasami dotchnac ? Oplace hotel i %

Gość gość
Poznam pare do trójkąta, spełnienia pragnien i fantazji. Dyskrecja.

Gość Pawel999
Gosc 23:41 daj mail swoj :) moja kobita sie zgodZi na 3 kat ale tylko Po pijaku % :)

Gość gość
Skąd jesteście?

Gość Patryk666
10:11 jestesmy z UK ale mozemy przyleciec na wakacje na 2 tygodnie I sie zabawic %.

Gość gość
Witam chciałbym pogadać z kim o trójkącie jak to jest jakie przeżycia namawiam żonę od jakiegoś czasu

Gość Patryk666
Gosc 12:23 podaj mail-a swojego to Ci powiem co nie co o 3 kacie

Gość gość
Pisz na maila noxelka@gmail.com

Gość gość
Musimy skonsultować się Przyjaciółmi by ustalić kogoś by nas filmował. Sami nie możemy podjąć takiej decyzji chyba to zrozumiałe. Dobrze było by trochę znać taką osobę. A filmowanie naszym bądź przyjaciół telefonem innej opcji nie ma.

Gość gość
12.23 tak tylko mu uważaliśmy że do trójkąta najlepszy będzie obcy facet ale zmieniliśmy zdanie z obawy zarażenia. Dlatego w końcu uprawiamy seks z drugą parą dużo młodszą. My małżeństwo oni narzeczeni. Troszkę o siebie zazdrośni. Ale mam obawy czy sie ta młoda nie zakochała w mężu. Cały czas chce sie z nim kochać po dwa razy w ciągu spotkania. Ja z jej chłopakiem mam orgazm ale nie jęczę tak głośno jak jego dziewczyna z moim mężem.

Gość gość
Dwa razy na spotkaniu to nie dużo, a jak dlugie spotkanie? Mam nadzieje że do tego jest jeszcze minetka, lodzik.