Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodaMama96

Suchość pochwy

Polecane posty

Witam, nie jestem pewna czy to odpowiednie forum, ale może tutaj znajdę jakaś pomoc. Otóż od 2004 roku choruję na cukrzycę typ1, ok 2006 roku zaczęłam mieć problemy intymne tj ból pochwy, pieczenie, trudności codziennego funkcjonowania. Wstydziłam się powiedziec o tym problemie mamie więc starałam się znosić uporczywe bóle. Rok później opowiedziałam jednak o swoim problemie i udałam sie do dziecięcego ginekologa, który stwierdził, że sobie coś wymyśliłam i nie może mi pomóc, przez 8 lat żyłam z ciągłym bólem i pieczeniem pochwy, dodam jeszcze że to nie była żadna infekcja grzybicza itp. po jakimś czasie odkryłam że przy wysokim poziomie cukru we krwi moje dolegliwości znikały całkowicie a gdy tylko wyrównywał się poziom cukru od razu problem wracał. Kiedy juz dorosłam miałam problemy z infekcjami więc często bywałam u ginekologa, któremu również opoweidziałam o moim problemie, kolejny lekarz nie wiedział o co chodzi. Moja pani doktor diabetolog, która prowadzi cukrzycę również stwierdziła ze sobie wymyślam. W końcu znalazłam w internecie informacje że może to być suchość pochwy, jednak stosowałam żele nawilżające i mi nie pomagały. Obecnie mam 21 lat i jestem w 7 tyg ciąży, lekarz przepisał mi na suchość Ginomed Hialugel, zastosowałam jeden aplikator i również mi nie pomaga, nie wiem co mam już robić a ból się nasila. Może wy mi pomożecie. Z góry dziękuję.

Gość gość
Szukasz kliniki aborcyjnej czy co?

Gość gość
jak lekarze moga mowic ze pacjent sobie cos wymysla, zwlaszcza tak intymny problem, o którym na pewno nie jest łatwo opowiadac. noz sie w kieszeni otwiera :O

Gość gość
Ja mam problem ze słuchem i tez mi mówią ze sobie wymyslam, nawet najlepsi specjalisci w tym kraju. A nie wymyslam bo mam rzeczywisty problem od kilku lat. I mogę takich przykładów podać dziesiątki

Gość gość
Może zacznij pić dużo wody, to nawilza organizm