Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annneczka89

Czy to normalne ? Ciągła ochota na seks

Polecane posty

Gość Annneczka89

Witam Jestem mężatką mam 28 lat, a mój mąż 30 lat. Lubię się kochać, ale nie mam potrzeby robić tego codziennie. Mój mąż za to najchętniej kochałby się codziennie i to po parę razy. Po naszym seksie jestem wykończona, bo on potrafi w środku wytrzymać bardzo długo. W większości razu muszę zaspokoić go oralnie. Faktem jest, że każde nasze współżycie kończy się jego i moim orgazmem. Po orgazmie nie wiem jak u waszych partnerów, ale mu nie opada penis i najchętniej jeszcze raz by się zapakował. Wtedy mu odmawiam bo by mnie chyba wtedy wykończył. Skąd się bierze to jego pobudzenie, że ma ciągle ochotę. Po orgazmie członek mu nie opada i może działać dalej. Mam z tym problem bo ja tak nie mogę cały czas, bo czuję się wykończona. Do tego wszystkiego połowa pozycji nam odpada jakie on by chciał ponieważ jak wkłada penisa w jakiej pozycji czuję dyskomfort. Tak jakby włożył mi ktoś coś wielkiego do małej dziurki. W innych pozycjach, nawet nie wkłada penisa do połowy, a czuję go bardzo głęboko. Nie wiem dziewczyny co robić. Jak ja nie mogę to zaspakajać go oralnie czy co ? Boję się żeby nie szukał rozrywek gdzie indziej.

Gość gość
poczytaj o naturalnych specyfikach które obniżają potencje i go poczęstuj ;)

Gość gość1231
On ma tak jak ja, czyli duże libido. Normalna sprawa. Ktos ma małe, ktos duże... Tez mi czasem po pierwszym razie nie opada.

Gość gość1231
A jakby była to obca i ładna kobieta to ciagle po pierwszym razie by mi nie opadał.

Gość gość
Normalne. Moj jest podniecony 24/h ciagle mu stoi

Gość gość
Może to o mnie mówisz?