Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam plan schudnac zadbac o siebie i znalezc bogatego faceta a tego zostawic

Polecane posty

Gość gość

Obecnego mam dosc. Jest maruda wkurza mnie jest wredny. Fakt faktem pracuje duzo. Ale jak wroci to siedzi cale wieczory przed tv. Dodam ze jest 13lat starszy... Jest leniwy dogaduje mi ze zapisalam sie na silownie a sam nuc nie robi ze soba, jest niezaradny szasta pieniedzmi na prawo i lewo i nie moze na nic odlozyc. Do tego ma pretensje o wszystko mimo iz ma posprzatane i ugotowane. Nawet jego psa wyprowadzam! Czepia sie i mnie wku...a. wrzeszczy na mnie. Musze za niego wszystko zalatwiac. Nawet kupowac mu karte do telefonu!!! Marzy mi sie facet decyzyjny, zaradny, odpowiedzialny i meski. Nie moge go zostawic od tak bo splacamy kredyy mieszkaniowy i musialabym wynajmowac a na to mnie nie stac....:(

Gość gość
To bardzo dobry plan po ci stary dziad nudziarz i utracjusz:) Tylko najpierw schudnij a nie sie odgrazasz! Hehe:)

Gość Teraz połowa młodych pięknych
dziewczyn biega. Zapomnij o bogatym i doceń to, że ktoś na ciebie robi bo z wiekiem będzie tylko gorzej.

Gość gość
Kto na mnie robi tluku Przeciez ja mam swoje pieniadze tyle ze jak zaplace kredyt to na wynajecie juz nie starczy!

Gość gość
Ej..ja też wyprowadzam psa naszego.Tylko,że mój facet chciał.Mam podobne plany :)

Gość Zapommoga z MOPSU
@gość dziś to nie są twoje zapracowane pieniądze.

Gość gość
11:21 umowa byla taka ze on chodzi z psem rano i wieczorem ja ewentualnie po poludniu Niedosc ze musze po kundlu sprzatac bo wszedzie jest siersc to codziennie gotuje mu miche a gary zgadnij kto myje? Wczoraj lalo ledwo wrocilam z silowni i mowi "idz bo jestes ubrana" A co to moj pies????

Gość gość
To sa moje zapracowane pieniadze wlasnymi raczkami jakbys chcial wiedziec ale nie duzo bo jakies 1800zl Na zycie kredyt i wynajem nie styknie:(

Gość gość
A ile planujesz schudnąc?