Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każdy facet ktory chce anal jest gejem w srodku?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo mnie to nurtuje bo moj chlopak mowi ciągle o tym żeby chciał mnie analnie brać. Ja nie widze w tym nic pięknego, nie rozumiem dlaczego on tego chce , czy jest gejem i się ukrywa ? Dodadam tylko że najbardziej lubi kiedy robie mu oral ..

Gość gość
Niestety...... jest gejem.

Gość gość
Nie wiem na pewno tego bo dodam tylko że bardzo lubi moje piersi , czy gej może zachwycać sie piersiami ?

Gość gość
Tak, każdy facet, który chce uprawiać anal, jest homoseksualistą. Jak tylko facet zaczyna o tym mamrotać radzę go zostawić i poszukać prawdziwego, heteroseksualnego mężczyzny, kochającego cibkę i dubczenie.

Gość gość
Czy ktoś jeszcze mi odpowie na pytanie ? Kocham mojego chlopaka. Pytalam go czy jest gejem ale zaprzecza i obraża się wtedy ..

Gość gość
Ja jestem pedałem, chcę często anala od mojej laski...

Gość gość
Prawiczki żadnego pojęcia o seksie nie mają, więc wypisują bzdury na Kafe. Połowa z nich rzeczywiście skończy wśród pedałów :P. x Normalny facet bierze kobietę w pupę, bo TAM MA CIAŚNIEJ. Członek jest lepiej uciśnięty (podobnie jak przy oralu), więc i doznania są mocniejsze :D. Poza tym gdy zwieracz kobiety opasuje mu członka za łbem, to drażni najwrażliwsze u mężczyzny miejsce. Przy odrobinie kultury i dobrej woli, można korzystać z tylnego otworka kobiety tak, by i ona miała z tego sporą przyjemność. x To tylko prawiczki nie widzą różnicy między wypiętą d_pą faceta, a ich wychudzonymi panienkami jpg.

Gość gość
Gej na 100%